• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Kate, po Twoich wypowiedziach absolutnie nie widac, zebys jakakolwiek dyslekaje miala! Mowie Ci to ja ;)

Punkcja 29.09, bierzemy 4AA - okazało się, ze jest z 6doby, ale martwić się tym nie mam zamiaru;) endo 9mm, z leków luteina, estrofem, encorton i zastrzyk flex cos tam. Sprawdze, jak wrócę;)

No to ja się melduje... u mnie cudów nie ma, z dwóch pęcherzyków tylko jeden miał komórkę ale oceniona jako dojrzała, wiec czekamy na brak telefonu i we wtorek oby byl transfer ☺
Niestety poziom AMH mam 0,89 i było ciężko trafić ze stymulacja, bo i lekarza do ivf zmieniliśmy, mam nadzieje ze kolejne podejście nie będzie potrzebne, ale gdyby to wiem ze dr mamy fajnego i będzie dobrze.

efcia no to witaj w klubie ja( nie licze drugiego bidoka 2B), Kropka,Dorota po jednym zarodku mamy glowa do góry:-)
Dorota o statystykach niech sie wypowiadaja fachowcy ja Ci mowie ze masz szanse a in vitro to fuks:-)

reklama
Doris [emoji67]‍[emoji68]‍[emoji66][emoji67]‍[emoji68]‍[emoji66][emoji67]‍[emoji68]‍[emoji66][emoji67]‍[emoji68]‍[emoji66][emoji67]‍[emoji68]‍[emoji66][emoji16]

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry