Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
W tym tygodniu śmigam do lekarza i zobaczymy co dalej.Na koniec dodam że przez to jeżdzenie do Lublina straciłam prace
Teraz jestem przedszkolanką i to też mi dużo pomogło.Po transferze 5 dni leżałam i wróciłam do pracy i nawet nie myślałam o tym czy się udało.Pozdrawiam wszystkie dziewczyny i trzymam za Was kciuki
Cześć Dziewczyny!!Dawno mnie tu nie było miałam się odzywać ale tak jakoś wyszło.Może w skrócie się przypomne.W klinice AB oVo miałam 3 transfery i niestety zero efektów-program ministerialny.Byłam załamana ale postanowiłam zmienić klinike na Bocian w Białymstoku.Tam podchodziliśmy prywatnie.Tam dwie pierwsze próby sie nie udały.Dopiero za trzecim razem....W sumie to za 6!!!Wiecie co..wiele zależy od embriologów...w Białymstoku miałam bardzo dobrej klasy zarodki a w Lublinie słabiutkie.Może będe miała bliżniakiW tym tygodniu śmigam do lekarza i zobaczymy co dalej.Na koniec dodam że przez to jeżdzenie do Lublina straciłam prace
Teraz jestem przedszkolanką i to też mi dużo pomogło.Po transferze 5 dni leżałam i wróciłam do pracy i nawet nie myślałam o tym czy się udało.Pozdrawiam wszystkie dziewczyny i trzymam za Was kciuki
![]()