pepcia my byliśmy w Invimedzie, Invikcie,Novum na wizytach komercyjnych. Bo pierwsze podejście było komercyjne, a drugie dopiero z MZ. A więc:
Invimed zgubili badania, wizyta rejestracyjna, odbyła się z położną, a nie z lekarzem i miała to być wizyta kwalifikacyjna. Nic nam nie wyjaśniono, zlecono badania(prywatnie), które w efekcie zostały zgubione a potem się odnalazły. Nie poważne podejście do klientów, nie słyszałam dobrej opinii o tej klinice. Wzięliśmy pod uwagę te klinkę, bo dojazd był w miarę dobry i ceny przystępne. Ale odpadła...
Novum, świetny androlog, dobra ginekolog mówiąca wszystko, ale mało się nie poryczałam

ale wiedzieliśmy na czym stoimy. Problem dojazd, jest na obrzeżach Warszawy. No i cena procedury, w efekcie wyszło na to samo w Invikcie

ogólnie maja aktywacje oocytów. PGS, nie maja PGD i FAMSI.
Invicta dr Kunicki świetny lekarz, Niemoczyński również szczery do bólu, ale nie tracisz czasu... nie ma aktywacji oocytów jest FAMSI, PGD. Zniżki z lux medu są, ogólnie położne bardzo fajne. Ale dodzwonienie się na infolinie graniczy z cudem. W novum jest telefon alarmowy(chyba) 24h, a nie infolinia. U nas czynnik meski był wiec FAMSI, dojazdy no i zniżki wygrały. Dodatkowo ja szlam już do poleconego lekarza a nie do "kliniki". Nigdy nie zgubili badan, ale kolejki straszne.