reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Annę, no właśnie! Ja ba swojej drodze też spotkałam takie dwie lekarki, które chciałabym połączyć!! No byłoby nieziemsko!!!
Wulkaniczne ceny mówisz.. Ale badań czy usług?

kochana ....to dzisiaj swieto w chacie:-) zabieraj malucha i do domu,ale fajowo.uwielbiam ten moment:-)

badan,uslug ,kawy i za to ze osobiscie przychodzi po pacjenow do poczekalni;-);-);-)

Anika kciuki kochana!!!! Zabieraj malucha i leniuchowac do domku!:))
Jak wygrzebie sie z wyrka to wrzuce kalendarz;-)

Annemarie a w jakiej klinice taka konkret babka, hmm? :)

WRZESIEŃ:

29: stacy - wizyta kontrolna
29: anika11 - crio pieknego kropeczka 4AA :)

30: bubu - kolejne spotkanie z maluszkiem

PAŹDZIERNIK:

01:
fruitofhope - usg
01:
kate_p - kontrola szyjki
02: efcia83 - wysoka beta!
03: Bety - wysoka beta!:)
03: Aiska_23 - dwie krechy na teście
06: emenems - ginekolog w Gdańsku
06: najki - criotransfer
07: Aisha_23 - wysoka beta!
12: emenems - kontrola ciążowa (rodzinny)
14: emenems - kontrola położna
16: moniusia - wizyta w trakcie stymulacji

LISTOPAD:

yplocka1 - kolejne podejście, tym razem szczęśliwe!

Ostatnia edycja:
Dorota: ja jestem sercowiec:)
Generalnie w ciazy praca serca sie pogarsza bo wzrasta objetosc krwi ktora serce musi przepompowac i im bluzej terminu tym gorzej. Wiec arytmua sie moze ale nie musi nasilac
Ponadto jak masz problemy z sercem duze to powinni cie przebadac czy mozesz rodzic sn. Chodzi o to ze zaraz po porodzie ilosc krwi gwaltownie maleje i serce glupieje:) Wiec czasem trzeba rodzic tam gdzie sa specjalisci kardiolodzy ktorzy udziela pomocy w razie czego. Mnie w obu ciazach badali ale moglam rodzic sn... I arytmia i moje zastawki mi sie tylko troche pogorszyly. Po porodzie wrocilo do normy

reklama
Lolitka, Kate - dziekuje za PW, dzis waga pokazała 2kg mniej niz w niedziele .... Odstawiłam żelazo i chyba woda zeszła :) sorki za panikę.
Mam hemoglobinę w normie to nie biore poki co.

Na pogotowiu lekarz najgorszy z całej wsi mi sie trafił, nic ciekawego nie powiedział nawet tętna nie sprawdzał dziecka, tylko ze moga byc kamienie a moze tsk mam w ciazy i jak trafi sie atak to mam dzownic.
Szkoda ze moj rodzinny na urlop bo to rewelacyjny lekarz o by usg od razu zrobił. A ten nic .... Tylko 30 minut rozkminiał na Google co to no spa .. Miał ulotkę substancje czynna itp to nie mogl sie doczytać czy mogłam cu nie... Boszzzzz, dobrze ze do polski jade w sobote tp badania zrobie

Do góry