reklama
Bety72
Fanka BB :)
Anika to od dzisiaj Was w domku więcej - super!!! Na którą masz?
najki
Anika kciuki kochana!!!! Zabieraj malucha i leniuchowac do domku!
)
Jak wygrzebie sie z wyrka to wrzuce kalendarz;-)
Annemarie a w jakiej klinice taka konkret babka, hmm?
WRZESIEŃ:
29: stacy - wizyta kontrolna
29: anika11 - crio pieknego kropeczka 4AA
30: bubu - kolejne spotkanie z maluszkiem
PAŹDZIERNIK:
01: fruitofhope - usg
01: kate_p - kontrola szyjki
02: efcia83 - wysoka beta!
03: Bety - wysoka beta!
03: Aiska_23 - dwie krechy na teście
06: emenems - ginekolog w Gdańsku
06: najki - criotransfer
07: Aisha_23 - wysoka beta!
12: emenems - kontrola ciążowa (rodzinny)
14: emenems - kontrola położna
16: moniusia - wizyta w trakcie stymulacji
LISTOPAD:
yplocka1 - kolejne podejście, tym razem szczęśliwe!
Jak wygrzebie sie z wyrka to wrzuce kalendarz;-)
Annemarie a w jakiej klinice taka konkret babka, hmm?
WRZESIEŃ:
29: stacy - wizyta kontrolna
29: anika11 - crio pieknego kropeczka 4AA
30: bubu - kolejne spotkanie z maluszkiem
PAŹDZIERNIK:
01: fruitofhope - usg
01: kate_p - kontrola szyjki
02: efcia83 - wysoka beta!
03: Bety - wysoka beta!
03: Aiska_23 - dwie krechy na teście
06: emenems - ginekolog w Gdańsku
06: najki - criotransfer
07: Aisha_23 - wysoka beta!
12: emenems - kontrola ciążowa (rodzinny)
14: emenems - kontrola położna
16: moniusia - wizyta w trakcie stymulacji
LISTOPAD:
yplocka1 - kolejne podejście, tym razem szczęśliwe!
Ostatnia edycja:
annemarie
w niemieckiej niestety,
Kinderwunsch Münster - Kinderwunschpraxis an der Promenade in Münster. › Wir sind Expertinnen für Ihren Wunsch nach einem Kind. - Gemeinschaftspraxis Dr. Andrea Mempel und Susanne Stratmann, Von-Vincke-Str. 14, 48143 Münster jak otworzysz,to ta w okularach i ciemnych wlosach.
Kinderwunsch Münster - Kinderwunschpraxis an der Promenade in Münster. › Wir sind Expertinnen für Ihren Wunsch nach einem Kind. - Gemeinschaftspraxis Dr. Andrea Mempel und Susanne Stratmann, Von-Vincke-Str. 14, 48143 Münster jak otworzysz,to ta w okularach i ciemnych wlosach.
lolitka200
Wiem tyle,ze nic nie wiem
Dorota: ja jestem sercowiec
Generalnie w ciazy praca serca sie pogarsza bo wzrasta objetosc krwi ktora serce musi przepompowac i im bluzej terminu tym gorzej. Wiec arytmua sie moze ale nie musi nasilac
Ponadto jak masz problemy z sercem duze to powinni cie przebadac czy mozesz rodzic sn. Chodzi o to ze zaraz po porodzie ilosc krwi gwaltownie maleje i serce glupieje
Wiec czasem trzeba rodzic tam gdzie sa specjalisci kardiolodzy ktorzy udziela pomocy w razie czego. Mnie w obu ciazach badali ale moglam rodzic sn... I arytmia i moje zastawki mi sie tylko troche pogorszyly. Po porodzie wrocilo do normy
Generalnie w ciazy praca serca sie pogarsza bo wzrasta objetosc krwi ktora serce musi przepompowac i im bluzej terminu tym gorzej. Wiec arytmua sie moze ale nie musi nasilac
Ponadto jak masz problemy z sercem duze to powinni cie przebadac czy mozesz rodzic sn. Chodzi o to ze zaraz po porodzie ilosc krwi gwaltownie maleje i serce glupieje
Bety72
Wychodzę dzisiajbetę z wczoraj mam 1711
Kachna super!! Jak się czujesz?
reklama
Lolitka, Kate - dziekuje za PW, dzis waga pokazała 2kg mniej niz w niedziele .... Odstawiłam żelazo i chyba woda zeszła
sorki za panikę.
Mam hemoglobinę w normie to nie biore poki co.
Na pogotowiu lekarz najgorszy z całej wsi mi sie trafił, nic ciekawego nie powiedział nawet tętna nie sprawdzał dziecka, tylko ze moga byc kamienie a moze tsk mam w ciazy i jak trafi sie atak to mam dzownic.
Szkoda ze moj rodzinny na urlop bo to rewelacyjny lekarz o by usg od razu zrobił. A ten nic .... Tylko 30 minut rozkminiał na Google co to no spa .. Miał ulotkę substancje czynna itp to nie mogl sie doczytać czy mogłam cu nie... Boszzzzz, dobrze ze do polski jade w sobote tp badania zrobie
Mam hemoglobinę w normie to nie biore poki co.
Na pogotowiu lekarz najgorszy z całej wsi mi sie trafił, nic ciekawego nie powiedział nawet tętna nie sprawdzał dziecka, tylko ze moga byc kamienie a moze tsk mam w ciazy i jak trafi sie atak to mam dzownic.
Szkoda ze moj rodzinny na urlop bo to rewelacyjny lekarz o by usg od razu zrobił. A ten nic .... Tylko 30 minut rozkminiał na Google co to no spa .. Miał ulotkę substancje czynna itp to nie mogl sie doczytać czy mogłam cu nie... Boszzzzz, dobrze ze do polski jade w sobote tp badania zrobie
Podziel się: