Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ale gafę strzeliłam kate z "Szymkiem"...no przecież że Przemek miał być!
Wybacz :*
yyy ale ocb? nie oglądam tegoZa dużo M jak Miłość? ;D
Kropka kciuki juz zaciskam!!!
monusiaa jak ci beda zbijac tsh poprostu mas brac dalej te dawki tabletek czy je zwiekszaja a moze jaks dieta??
Moniusia bo w wannie zabraklo pewnie jacuzi i stad te nasze niepowodzenia hahaha
Cześć dziewczyny!! Chciałabym dołączyć do Waszego forum podczytuje Was codziennie i w końcu odważyłam się napisać. Tak jak Wy staramy się o dziecko od ok 3lat, ze mną jest wszystko ok mój mąż ma oligoospermie. Leczymy się we Włoszech. Zaczęłam procedurę in vitro od brania w drugim dniu okresu tabletek anty dziś wzięłam ostatni dzień i następne dwa dni tj. 23 i 24 nic. 25 listopada mam wizytę, usg i badanie krwi i zaczynam brać zastrzyki gonalF 225 przez 6dni. Trochę mnie to zastanawia bo okres mam co 26dni i wypada źe 6 grudnia powinnam dostać a więc gdy skończę zastrzyki to będzie 30 list i normalnie za 6dni dostane okres. A kiedy transfer??? Z tego co czytam to czekacie do testowania ok 14dni a u mnie trochę dziwnie to wygląda!! Nic z tego nie rozumiem. Trochę pogmatwałam ale może któraś z dziewczyn zrozumie.
Gratuluję dziewczyną którym się udało i trzymam kciuki za resztę aaaa no i witam jedynego rodzynka chyba nie tylko na tym forum. Pozdrawiam