reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Silvia84 mozesz przejac sie do apteki i zapytac o krem Emla => to jest powierzchniowy krem znieczulajacy (w D jest na receptę ale lekarze przepisuja bez problemu). Smarujesz miejsce gdzie bedziesz kluc grubsza warstwa kremu i po 10-15 min poprostu masz znieczulona skore :) Ja go uzywalam do depilacji bo mnie za bardzo bolalo :) a po kremie nawet pachy nie stanowily problemu :)

Silvia, życzę Ci, by to byli Twoje pierwsze i jedyne podejscie;) zapytałam o zastrzyki, bo oprócz gonal, może być jeszcze feaxiparine, no i prolutex, więc trzeba się hartowac ;)

Ja jestem po pierwszym udanym crio, ale straciłam ciąże w 6 tyg. Teraz przerwa, w nd idę na usg kontrolne i od nowego cyklu przygotowania do crio (miała 3 zarodki)

Kate - gratulacje!:-D niech rośnie zdrowo. Jak się czujesz?

Em - cieszę się że u małej wszystko w porządku,:tak: mam nadzieję że ja tez usłyszę dobre wieści.

Kachna, Dorota - jak się czujecie?

Witam się z wszystkimi:-D:-D:-D

@stacy Dziękuję, czuję się bardzo dobrze. Wszystko gra, mdłości trochę i już na śledzia sobie nie pośpię.

reklama
Byłam dzisiaj zrobić badania i musiałam byc na czczo i pierwszy raz w życiu zrobiło mi się słabo, serce zaczęło mi walić i myslalam, że zemdleje ale przeszło.

Do góry