Keki, Jogo, Lilia, Niepokorna, Zuzia, Elleni, Zuzia2011, Infinity bardzo Wam kibicuję i trzymam kciuki za pozytywne i wysokie bety &&&&&&&
Esiek ogromne gratulacje z powodu serduszka :-) mam nadzieję, że też je niedługo zobaczę.
madzia i piotr życzę Wam aby beta pięknie i szybko rosła
Olusia7982, Lilia ja też mam kłopoty z tętnem. Standardowe u mnie to 110-120. Pytałam czy to może przeszkodzić ciąży ale lekarz twierdzi, że jeśli badania są ok to nic nie powinno się dziać. A ciśnienie zawsze mam niskie 90/60.
Yplocka bardzo, bardzo mi przykro. przytulam mocno:-(
keki84 ja też czułam brzuch po transferze. przez kilka dni brałam buscopan (podobno jest lepszy od no-spy). Teraz też czasem "czuję" dół brzucha. To takie dziwne wrażenie.
Ja dziś odebrałam kolejną betę -399,8. Na szczęście jest dobrze, choć po piątkowym badaniu, kiedy wynik wzrósł tylko o 50% przez 48 godz bardzo się bałam. Żadnej z Was nie życzę takich 4 dni życia w niepewności czy maleństwo jeszcze jest i żyje czy może już Go nie ma. Koszmarny czas.
Teraz czekam do piątku na usg - oby był już widoczny pęcherzyk i zarodeczek. Trzymajcie kciuki.
Jakie to jest niesprawiedliwe. Walczymy o te nasze maluszki do granic sił i upragniona ciąża powinna być czasem radości i spokoju. A jest czasem trwogi i obaw, wyczekiwania na kolejny wynik bety, usg, badań prenatalnych itd. Dziewczyny które zachodzą w ciążę bez problemu nawet nie wiedzą jak wielkimi są szczęściarami. Mają szansę na 9 pięknych, spokojnych miesięcy bez stresu. BEZCENNE. Nie to co my...