reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

Jogo jestem dobrej mysli...i wszystko bedzie dobrze....trzymam kciuki za Ciebie i za malenstwo :)

Dziewczyny ja mam dopiero wizyte na 17.01...masakra,tyle czekania jeszcze...
A jutro dentyste mam,jak na zlosc wypelnienie mi wylecialo wrrrrr

reklama
zula, kiki – kogo bym nie zapytała to mówią, że udaje się za pierwszym razem. Ja mam kumpele, która non stop mnie męczy jakimś głosowaniami na coś, żeby jej dzieci wygrały to czy tamto. Dobrze wie jaki mamy problem to by się zastanowiła trochę nad tym co robi. Ja rozumiem, mogę na coś zagłosować, ale ona non stop jakiś link mi podsyła. Nawet w pracy mnie zamęcza. Ostatnimi czasy mam jej serdecznie dość.

Cyryjanka – czy na awatarze jest Twój kociak?? Wiem, że przyjdzie kiedyś na mnie pora, albo przynajmniej taką mam nadzieję, ale na razie nie wiem w jakim punkcie jestem. Przede mną wizyta w starej i nowej klinice i podjęcie decyzji.

Esiek – cieszę się, że ruszasz do kolejnej walki :-)

Jogo – słońce trzymam kciuki za Ciebie i Twojego maluszka :tak:

STYCZEŃ:

10: elleni - USG pęcherzykowe
10: Jogo - wizyta i USG
około 10: Kinga_1 - podglądanie endometrium
13: _Infinity_ - kontrola + ustalenie daty transferu
14: Lilia♥ - wizyta w nowej klinice
15: GizaS - wizyta u endokrynologa
17: dorotav - wysoka beta
17: Niepokorna - wizyta + USG
20: genna - kolejna wizyta u immunologa
21: Lilia♥ - wizyta w starej klinice
22: Zuzia2011 - USG serduszkowe
22: GizaS - wizyta, ustalenie dalszego planu działania
23: martaczi - podglądamy maluszka
27: martaczi - badanie prenatalne
Hope84 - udane crio
Madzia76 - punkcja

JOGO kochana. Twoja beta jest jak najbardziej ok.
Poszukaj sobie w necie, beta hcg w przedziale 1200 do bodajze 6000 podwaja sie co 4 dni , a powyzej 6000 podwaja sie nawet wiecej niz 4 dni.na BANK, ja mialam bete 1070, a po tygodniu mialam 3500 i shizowalam jak ciort, jeden lekarz mi powiedzial wlasnie o tym, ze beta na samym poczatlu ma sie podwajac co 48 godz. min.66 procent, gdy osiaga pewne wartosni przyrost juz nie musi byc taki. Nie pamietam dokladnie tej strony, ale poszperaj i znajdziesz na bank.

JOGO nie potrafie na tym zakichanym tablecie kopiowac, ale podam ci ta strone
Czy jesteś w ciąży. http: / / www. diagnosis.pl/ czy- jestes- w -ciazy.html
Spojrz na moja bete, byla tragiczna od poczatku w 12 dpt mialam ledwo 7, potem z 1070 uroslo mi na 3500 za tydzien i co. Bogu dziekowac jestem w 15 tygodniu ciazy, boje sie jak ciort, ale dzidzia rosnie, usg genetyczne pomiary wszystkie ok. Mi dopiero nie dawali szans, a tu poki co jest ok. Marze, by dotrwac do konca,ale wiem jedno, z malych bet nieraz sa dzieciaczki. W lipcu mialam piekna bete, niczym ESIEK, ktora tule i pozdrawiam, a tu podobnie jak u niej, zarodek obumarl. Dla porownania, tam 12 dpt mialam ponad 240, a tu jedynie 7.
ESIEK KOCHANA TULE MOCNO!!!! Wiem, co przezylas, dla pocieszenia napisze Ci, ze po tym zajsciu w lipcu i lyzeczkowaniu, we wrzesniowym cyklu pojechalam po mrozaczka i ten zalapal sie od razu i siedzi we mnie ;)
Glowa do gory, mozesz zajsc i to jest wazne, ja tez nie uronilam wtedy nawet kropelki krwi, nic sie nie dzialo, jak u Ciebie. To znaczy, ze mocno trzymasz malenstwo Z CALYCH SIL!!!!!
MARTACZZI dziekuje Kochana. Pytalas o mnie pare razy. To taaaaakie mile. Pozdrawiam goraco i trzymam kciuki tyle ile mam sil

Ostatnia edycja:
Mola, ann.k1 dziękuje dziewczyny za podtrzymanie na duchu. Po prostu poczekam do piątkowego usg . Jestem przewrażliwiona po wcześniejszych poronieniach i panicznie boje sie ze teraz tez mnie to spotka. Musze być cierpliwa bo teraz to tylko usg odpowie mi na pytanie czy jest ok.
ann. K1 bardzo ci dziękuje za wiadomość . Musimy być dzielne i czekać ... Bedzie dobrze.

JOGOrozumiem cie doskonale. Sama przeszlam poronienia,to moja 8 ciaza:(:(:( tak,ze wiem jak sie boisz. Ja do dzis trzese portami,bo sutek nie boli,bo swedzi,bo parcie,bo zaparcie,bo glowa nie boli,bo perfumy nie wkurzaja,bo brzuch sie zapada,itp...itp.
Ale ja mam wyczucia i pisze ci,ze w piatek okaze sie,ze wszystko ok. twoja beta jest prawidlowo przyrastajaca,zobaczysz :)

reklama
Molla dokładnie jest jak piszesz. Człowiek doszukuje sie objawów i je analizuje. To jest moja 6 ciąża ale nigdy nie miałam tak wysokiej bety zawsze mi spadała wcześniej. Mam nadzieje , ze twoje przeczucia sie sprawdza i w piątkowa wizyta mnie uspokoi. Dziękuje za wsparcie i zrozumienie i przyznam , ze mnie troche uspokoilas.

Do góry