JOGO nie potrafie na tym zakichanym tablecie kopiowac, ale podam ci ta strone
Czy jesteś w ciąży. http: / / www. diagnosis.pl/ czy- jestes- w -ciazy.html
Spojrz na moja bete, byla tragiczna od poczatku w 12 dpt mialam ledwo 7, potem z 1070 uroslo mi na 3500 za tydzien i co. Bogu dziekowac jestem w 15 tygodniu ciazy, boje sie jak ciort, ale dzidzia rosnie, usg genetyczne pomiary wszystkie ok. Mi dopiero nie dawali szans, a tu poki co jest ok. Marze, by dotrwac do konca,ale wiem jedno, z malych bet nieraz sa dzieciaczki. W lipcu mialam piekna bete, niczym ESIEK, ktora tule i pozdrawiam, a tu podobnie jak u niej, zarodek obumarl. Dla porownania, tam 12 dpt mialam ponad 240, a tu jedynie 7.
ESIEK KOCHANA TULE MOCNO!!!! Wiem, co przezylas, dla pocieszenia napisze Ci, ze po tym zajsciu w lipcu i lyzeczkowaniu, we wrzesniowym cyklu pojechalam po mrozaczka i ten zalapal sie od razu i siedzi we mnie

Glowa do gory, mozesz zajsc i to jest wazne, ja tez nie uronilam wtedy nawet kropelki krwi, nic sie nie dzialo, jak u Ciebie. To znaczy, ze mocno trzymasz malenstwo Z CALYCH SIL!!!!!
MARTACZZI dziekuje Kochana. Pytalas o mnie pare razy. To taaaaakie mile. Pozdrawiam goraco i trzymam kciuki tyle ile mam sil