JOGO - trzymam mocno za Ciebie i twoje maleństwo kciuki. LILLA - moge prosić o dopisanie na liste w poniedziałek 13 mam pierwsze podglądanie mam nadzieje' że 13 , bedzie dla mnie szczęśliwy. Dziewczyny mam pytanie czy po antykach miałyście skąpy @bo ja dostałam 8.01 i w sumie dzisiaj już prawie po wszystkim zastanawiam się w ogóle czy to był @ ? Od wczoraj biore zastrzyki pergoveris narazie nie czuje żadnego dyskomfortu z nimi zwiazanego ale to w sumie chyba za wcześnie żebym czuła rosnące pęcherzyki co myślicie?
reklama
Siaga
Fanka BB :)
Dziewczyny jak zrobić tabelke z opisem pod postem?
Wchodzisz sobie na funkcje forum, potem wybierasz ustawienia i po lewej stronie kliknij na Edytuj Sygnaturę.
Dobre:-) Zgadzam się z Twoja wypowiedzią ;-)Lilia, ja w takich sytuacjach zawsze mówię, że Wielkie Umysły myślą podobnie ;-)
STYCZEŃ:
13: _Infinity_ - kontrola + ustalenie daty transferu
13: majka201 - pierwsze podgladanko
14: Lilia♥ - wizyta w nowej klinice
15: GizaS - wizyta u endokrynologa
15: Kinga_1 - po udanym seksie
16: Cyryjanka - USG pęcherzykowe
17: dorotav - wysoka beta
17: Niepokorna - wizyta + USG
17: Hope84 - scratching
20: genna - kolejna wizyta u immunologa
21: Lilia♥ - wizyta w starej klinice
22: Zuzia2011 - USG serduszkowe
22: GizaS - wizyta, ustalenie dalszego planu działania
23: martaczi - podglądamy maluszka
27: martaczi - badanie prenatalne
30: Jo.M. - kolejna wizyta u immunologa
Madzia76 - punkcja
Ostatnia edycja:
Kinga_1
Jogo - super wieści, że z maluszkiem wszystko dobrze. Teraz stosuj się do zaleceń i odpoczywaj.
Kobietki mam pytanie, jak myślicie po transferze jak wezmę wolne na 4 dni tylko będzie ok ( nie licząc dniu transferu, nadmienię, że dojeżdżam jakieś 50 km)? Nie chciałabym brać na długo zwolnienia, bo u nas jest w pracy ktoś na zwolnieniu też, a pracuję w małej Kancelarii ( w sumie z szefem i ze mną 5 osób tylko).
Kobietki mam pytanie, jak myślicie po transferze jak wezmę wolne na 4 dni tylko będzie ok ( nie licząc dniu transferu, nadmienię, że dojeżdżam jakieś 50 km)? Nie chciałabym brać na długo zwolnienia, bo u nas jest w pracy ktoś na zwolnieniu też, a pracuję w małej Kancelarii ( w sumie z szefem i ze mną 5 osób tylko).
KInga, nie wiem, jak Twój organizm przechodzi tego typu zabiegi. Moje biuro to ledwie 4 osoby (ze mną), 2 były już na urlopie, a mi przypadła punkcja! Wzięłam L4, nie tłumaczyłam za bardzo dlaczego i w biurze została 1 osoba, trudno; a że to był 3.01, piątek, to miałam przed sobą weekend i spokojnie doszłam do siebie. Najgorszy był dzień punkcji, po już duuuużo lepiej, w niedzielę zapomniałam, że była punkcja, w poniedziałek 6.01 mieliśmy transfer, a następnego dnia, we wtorek byłam już w pracy
Kinga_1
Józwa - mnie punkcja ominęła. Mam mieć transfer w środę. Dzięki za poradę.
reklama
Podziel się: