reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Kto po in vitro?

mmm... tam jest liczebnik... to jest pen jak do insuliny nastawiasz dawke np 150 jak ja mialam... robisz fald na brzuchu i podajesz w brzuch az w okienku pojawi sie zielona kropka, czekasz 10 sekund i wyjmujesz... naciskasz do oporu az bedzie zielona kropeczka i wtedy koniec ... i tak robisz ponownie na 2 dzien.. to nic nie boli....

reklama
Stresuję się troszeczkę. powinnam kupić jakieś chusteczki do dezynfekcji czy nie są konieczne? ile u Ciebie trwała stymulacja?

mmm... ja sie stymulowalam od 2dc do bodajże 12 a 14 mialam punkcje... miedzy czasie mialam robione badania hormonow m.in progesteron i estradiol oraz USG... ja mam gaziki i spirytus w domu ale mozesz sobie kupic takie gaziki ze spirytusem...

Hej dziewczyny, mam nadzieje ze mnie pamiętacie...mam pytanko do Majka201 czytałam że zabiegowi poddajesz się w Krakowie, możesz napisać coś wiecej w jakiej klinice i jakie odczucia? my jesteśmy po drugiej wizycie u pabiana narazie próbujemy leczyć ale jesli się nie uda to nas czeka inf...on poleca parens albo warszawa, ale dla nas lepiej kraków

reklama
Chyba kazdy ma stresa przed punkcja, potem czy sie komorki zaplodnia i czy beda sie ladnie dzielily i czy beta wyjdzie pozytywna...:tak:

Do góry