• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Kto po in vitro?

Wczoraj go nie było bo jest jeden krwiak 2cm. Mógł sie zrobić od wirusa opryszczki którego złapałam 2-3 dni temu lub mój system immunologiczny kombinuje jak zabić maleństwo . Nie wiem jak to przetrwam strasznie sie boje.

reklama
Jogo dobrze,że serduszko bije, najważniejsze żebyś teraz dużo leżała i to paskudztwo na pewno się wchłonie. Twoje maleństwo na pewno jest dzielne i opuści Twoje ciało dopiero za jakieś 8 miesięcy.

mmm no to jedziemy na tym samym wózku. Ja zaczynam kłucie w niedzielę, mój menopur też już grzecznie w lodóweczce czeka.
U mnie dziś zaczęło się plamienie, a do tego mega migrena, myślę, że jutro powinna przyjść @, najwyższa pora bo to już 79 dc!! fajne, że będziemy się razem kłuć

dziewczyny jakie miałyście dawki gonalu? 37,5 to dużo?

Ostatnia edycja:
Majka201, mój @ po antykach też szybko się skończył, więc to raczej normalne, co do czucia jajników to za szybko by było, pod koniec to i owszem w zależności jak szybko będziesz reagować.

Jogo, maluszek jest silny, poradzi sobie, krwiaki po transferze często się zdarzają, na pewno się wchłonie tylko na to potrzeba czasu i pewnie niestety nie raz Ciebie nastraszy. Czytam bloga pewnej dziewczyny i Ona też miała krwiaka i się wchłania, teraz jest już w 5 miesiącu ciąży. Będzie dobrze !!

Józwa, czytałam Twoje posty na Zakwalifikowaniu do rządowego ifv i widziałam że robiłaś badanie progesteronu, ładny wynik, ja też zrobiłam i mi wyszedł 25ng, możesz mi napisać jakie leki i dawki bierzesz ?

Witam Dziewczyny

Mam do oddania 2,5 opakowania Luteiny dopochwowej i niepełne opakowanie antybiotyku Unidox. Jeśli któraś z Was byłaby chętna to niech pisze do mnie na priv.
Powodzenia dziewczyny w staraniach, u mnie minęła właśnie rocznica pierwszego usłyszenia bicia serduszka mojego kochanego synka.

Witajcie..

kikifish87 a moze zwieksz sobie dawke Euthyroxu na 100? bo faktycznie masz za wysokie!!

Jogo na pewno to nic powaznego... i wszystko jest dobrze... ale skonsultuj to z lekarzem... trzymam kciuki,... oo wlasnie doczytalam super ze wszystko dobrze... teraz lez i odpoczywaj !

Kinga_1 no mi mowila polozna ze najwazniejsze sa pierwsze dni... wiec nie ma problemu zebys sobie wziela l4 na te dni..

mmm... ja bralam gonal f po 150 co dziennie... az do punkcji....

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry