reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Kto po in vitro?

Wczoraj go nie było bo jest jeden krwiak 2cm. Mógł sie zrobić od wirusa opryszczki którego złapałam 2-3 dni temu lub mój system immunologiczny kombinuje jak zabić maleństwo . Nie wiem jak to przetrwam strasznie sie boje.

reklama
Jogo dobrze,że serduszko bije, najważniejsze żebyś teraz dużo leżała i to paskudztwo na pewno się wchłonie. Twoje maleństwo na pewno jest dzielne i opuści Twoje ciało dopiero za jakieś 8 miesięcy.

mmm no to jedziemy na tym samym wózku. Ja zaczynam kłucie w niedzielę, mój menopur też już grzecznie w lodóweczce czeka.
U mnie dziś zaczęło się plamienie, a do tego mega migrena, myślę, że jutro powinna przyjść @, najwyższa pora bo to już 79 dc!! fajne, że będziemy się razem kłuć

dziewczyny jakie miałyście dawki gonalu? 37,5 to dużo?

Ostatnia edycja:
Majka201, mój @ po antykach też szybko się skończył, więc to raczej normalne, co do czucia jajników to za szybko by było, pod koniec to i owszem w zależności jak szybko będziesz reagować.

Jogo, maluszek jest silny, poradzi sobie, krwiaki po transferze często się zdarzają, na pewno się wchłonie tylko na to potrzeba czasu i pewnie niestety nie raz Ciebie nastraszy. Czytam bloga pewnej dziewczyny i Ona też miała krwiaka i się wchłania, teraz jest już w 5 miesiącu ciąży. Będzie dobrze !!

Józwa, czytałam Twoje posty na Zakwalifikowaniu do rządowego ifv i widziałam że robiłaś badanie progesteronu, ładny wynik, ja też zrobiłam i mi wyszedł 25ng, możesz mi napisać jakie leki i dawki bierzesz ?

Witam Dziewczyny

Mam do oddania 2,5 opakowania Luteiny dopochwowej i niepełne opakowanie antybiotyku Unidox. Jeśli któraś z Was byłaby chętna to niech pisze do mnie na priv.
Powodzenia dziewczyny w staraniach, u mnie minęła właśnie rocznica pierwszego usłyszenia bicia serduszka mojego kochanego synka.

Witajcie..

kikifish87 a moze zwieksz sobie dawke Euthyroxu na 100? bo faktycznie masz za wysokie!!

Jogo na pewno to nic powaznego... i wszystko jest dobrze... ale skonsultuj to z lekarzem... trzymam kciuki,... oo wlasnie doczytalam super ze wszystko dobrze... teraz lez i odpoczywaj !

Kinga_1 no mi mowila polozna ze najwazniejsze sa pierwsze dni... wiec nie ma problemu zebys sobie wziela l4 na te dni..

mmm... ja bralam gonal f po 150 co dziennie... az do punkcji....

reklama
Do góry