reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Kto po in vitro?

reklama
mmm... ja miałam i mam niskie AMH i po każdej kontroli mój lekarz mi coś zmieniał. No, a poza tym ja miałam stymulację z Gonapeptylem, a ty jak widzę bez analogów idziesz.

Józwa, czytałam Twoje posty na Zakwalifikowaniu do rządowego ifv i widziałam że robiłaś badanie progesteronu, ładny wynik, ja też zrobiłam i mi wyszedł 25ng, możesz mi napisać jakie leki i dawki bierzesz ?

dorotav, dzienna dawka to 3 x 2 luteina dopochwowa (1 tabl. zawiera 50 mg PRG) i 3 x 1 duphaston.

reklama
Jóźwa - widzę, że dawki leków masz jak ja ( nie licząc tych dodatkowych co biorę), tzn. utrogestan 100 mg ( czysty progesteron) mam brać 3x1 i duphaston też 3 x 1. Co poza tym masz zalecone, żeby brać z leków?

Do góry