reklama
dorotav
Fanka BB :)
Dorotav, zwiększenie chyba nie powinno zaszkodzić, co?
też mi się tak wydaje, tym bardziej, że Dziewczyny pisały kiedyś, że progesteronu nie można przedawkować.
Dziewczyny ja leżę plackiem ale ciagle krwawie. Mam nadzieje ze przez noc sie uspokoi. Moja dzidzia dzielnie walczy a ja musze jej pomoc leżąc plackiem . Oczywiście z powrotu do domu nici. A tam mój piesek na mnie czeka i ja tez sie za nim stęskniłam. Maz tez juz poleciał bo musi wrócić do pracy.
Jogo – cieszę się, że jesteś już po wizycie i że z maluszkiem OK. Odpoczywaj ile wlezie, a ten krwiak na pewno zniknie. Nieraz czytałam na ciężarówkach dziewczyny miały krwiaka i go wyleżały. W Twoim przypadku też tak będzie.
Kinga_1 – myślę, że jak weźmiesz L-4 na 4 dni to będzie wystarczająco. Czy dłużej się siedzi w domu to do głowy różne myśli przychodzą. Lepiej się czymś zająć.
Jo.M. – nie wiedziałam, że jesteśmy praktycznie równolatkami. Nie ma mowy, żebym podeszła do in vitro bez zrobienia badań, czas leci nieubłaganie. Musimy się spieszyć ;-)
Kinga_1 – myślę, że jak weźmiesz L-4 na 4 dni to będzie wystarczająco. Czy dłużej się siedzi w domu to do głowy różne myśli przychodzą. Lepiej się czymś zająć.
Jo.M. – nie wiedziałam, że jesteśmy praktycznie równolatkami. Nie ma mowy, żebym podeszła do in vitro bez zrobienia badań, czas leci nieubłaganie. Musimy się spieszyć ;-)
Przy okazji przeglądanie blogów, natknęłam się na ciekawy blog prowadzony przez mężczyznę - to jego spojrzenie na niepłodność: Kiedy mijają kolejne miesiące...
dorotav
Fanka BB :)
Przy okazji przeglądanie blogów, natknęłam się na ciekawy blog prowadzony przez mężczyznę - to jego spojrzenie na niepłodność: Kiedy mijają kolejne miesiące...
Znam ten blog, bardzo fajnie się go czyta. Męski punkt widzenia na tą naszą wspólną walkę.
Olusia7982
w oczekiwaniu na cud...
reklama
Podziel się: