reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Nie to ja całkiem inaczej podchodze . Nie boje się a nawet lubie patrzyć jak pobierają mi krew . Na wenflon też patrzyłam to lekarz tak dziwnie się aż spojrzał na mnie haha.

GizaS - mi już AMH spadło, a nasienie emka poprawiliśmy lekami zleconymi przez mojego lekarza i endokrynologa. Więc było wynikowo z nim teraz lepiej. Z prolaktyną to ciężko powiedzieć. Ja przeważnie miałam w górnej granicy normy lub ciut ponad. Wszystko zależy co lekarz ci Twój zaleci. A odnośnie forum też nie było mnie jakiś czas, bo chciałam się wyciszyć. Ale teraz mam full wolnego po transferze i tutaj zerkam co i jak. Bo jak nie zerkam to co chwilę coś wymyślam sobie do zrobienia ( nic ciężkiego fizycznie, ale np. sałatka, galaretka,mięsko upiec na chlebek, poszukać czegoś :), w planie mam też upiec pączusie, ale to jutro ... itp. itd.).

Olusia, to ja się też do Ciebie zgłaszam na pobieranie krwi i zakładanie wenflonu. Powiedz mi czy znasz jakieś metody na polepszenie stanu żył po chemioterapii ? zrosty już pewnie zostaną na zawsze.

Pojedyncze, 26.01.2013 o 18.19.jpg

mmm...
- ja też bym zjadła pączusia swojskiego temu mam zamiar sama zrobić. Mam fajny przepis i wychodzą pychotka. Tradycyjne z marmoladą różaną ( w której nie ma róży prawie:-D, a jest za to aronia czy coś innego). W dodatku z wyglądu jak ze sklepu wychodzą. Tak jak wyżej ostatnio wyglądały.

Załączniki

• Pojedyncze, 26.01.2013 o 18.19.jpg
    Pojedyncze, 26.01.2013 o 18.19.jpg
    31 KB · Wyświetleń: 121
Ostatnia edycja:
reklama
Do góry