reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Kto po in vitro?

reklama
mmm... - mi mój emek przygotowywał zastrzyki przeważnie jak trzeba było. A jak wepchasz całą igłę do przygotowania leku na pewno będzie ok. Najważniejsze, żeby wymieszać i podać. A punkcja serio nie jest straszna. Odlatujesz i nawet nie wiesz co się z Tobą dzieje. Później budzisz się i na łóżeczku odpoczywasz jakiś czas.

20140118_184638-1.jpeg20140118_184612-1.jpegChwilkę temu właśnie upiekłam :)))

Załączniki

• 20140118_184638-1.jpeg
    20140118_184638-1.jpeg
    64,9 KB · Wyświetleń: 67
  • 20140118_184612-1.jpeg
    20140118_184612-1.jpeg
    56,9 KB · Wyświetleń: 71
Olusia7982,dorotav dzięki dziewczyny, co ja bym bez was zrobiła?

aaaaajeszcze jedno pytanie. Tą igłę mam całą wepchnąć czy tak pół wystarczy?

mmm, ja wpychałam do końca i starałam się po skosie, ale nie wiem czy dobrą technikę wybrałam, myślę że najważniejsze to to aby cały płyn wpuścić do ampułki i by się dobrze rozmieszało.

Kinga1, o raju coś Ty KOBIETO narobiła ??? ja też chcę takie cudeńka !! masz na wynos ??

Kinga ja chcę pączka!!! i najlepiej, zeby mi ktoś je zrobił. ja właśnie wrzuciłam bo piekarnika zapiekankę :)

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry