reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Kto po in vitro?

mmm... wiesz igla chybaa to 7 taka czarnawa jesli dobrze pamietam.. wiesz troszke poboli.. ja sie bardziej denerwowalam tym ze mnie szczypalo przy podawaniu i potem swedzial mnie caly brzuch... do rozupszczania masz chyba zolta? czyli 9? jesli dobrze pamietam.. a do wstrzykiwania mniejsza w brzuch... nie jest zle, da sie wytrzymac...

p.s chyba ze mi sie te igly pomylily z innym lekiem ale chyba nie.... :tak:

reklama
Ostatnia edycja:
Olusia7982 tak są szara i żółta, żłota do rozmieszania, szara do podania, srtasznie się bała gonalu, teraz gonal nie robi na mnie wrażenia ale teraz to mieszanie...nie wiem czy dam radę.chyba nie da się nic zepsuć?

dorotav chyba oglądałam ten filmi,nie wuglada na skomplikowane ale i tak się boe

dorotav dziek iza filmik.... nio ja akurat nie mialam problemow z przyszykowaniem sobie leku...

mmm... tutaj nie mozna nic zle zrobic... dasz rade, nie boj sie..... a ile masz przepisanych dawek?

dorotav dziek iza filmik.... nio ja akurat nie mialam problemow z przyszykowaniem sobie leku...

mmm... tutaj nie mozna nic zle zrobic... dasz rade, nie boj sie..... a ile masz przepisanych dawek?

Olusia, przepraszam, już sprostowałam, zauważyłam swój błąd jak opublikowałam, przecież Ty nasza specjalistka od igieł i strzykawek nie potrzebujesz takich pomocy, :-) gapa ze mnie, ale chciałam szybko naszą mmm uspokoić i tak mi się napisało

mmm... takie same dawki mialam przy stymulacji.... :-)

dorotav nie ma sprawy... ale milo mi sie zrobilo... :-) zawsze sluze pomoca... :-D lubie dowiadywac sie czegos nowego... i pomagac innym.... a ze cos tam wiem to mowie...

Ostatnia edycja:
Olusia, przepraszam, już sprostowałam, zauważyłam swój błąd jak opublikowałam, przecież Ty nasza specjalistka od igieł i strzykawek nie potrzebujesz takich pomocy, :-) gapa ze mnie, ale chciałam szybko naszą mmm uspokoić i tak mi się napisało
pomyślcie co co dopiero będzie przed punkcją skoro teraz tak panikuję :szok:

reklama
Do góry