Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
BZIUMELKA
Myslalam ze cos tam do mnie skrobniesz skoro jestesmy z tej samej kliniki ..... pisalam do Ciebie wczoraj na forum tutaj
Trzymam kciuki za wysoka bete![]()
Niestety nie pomoge z tymi mdlosciami bo ja tak nie mialam ... wogole cala stymulacje przeszlam bez adnego efektu ubocznego nic zupelnie .Wiec nie wiem czy po progesteronie moga byc mdlosci .
Ja bralam luteine 3x1 200mg dopochwowo byla bardzo wygodna ale zrezygnowalam z niej ze wzgledu na koszta bo na 10 dni kosztowala mnie ponad 100 zl.
Jak masz ochote to sie odezwij bedziemy mogly wymienic sie doswiadczeniami zwiazanymi z klinika a moje nie sa zbyt pozytywne i mam nadzieje ze moja noga wiecej tam nie postanie . Duzo by pisac
Pozdrawiam
Bziumelka - nie tak szybko. W środę będzie ładny wynik betki i będziesz musiała nadal brać. Nawet jak jest się w ciąży to leki odstawia się za jakiś czas i stopniowo. Ale chyba lepiej się pomęczyć ciut, ale mieć maluszka za to.

ja miałam dziś "identycznie odwrotną" sytuację: przed USG mówię Doktorowi: niech Pan robi to USG, ale torbiel tam wciąż jest, czuję ją o TU i ten jajnik taki obolały, powiększony... Doktor się uśmiał, bo po torbieli oczywiście ani śladu, a i mój ból po wizycie zniknął Kinga_1 ja w gyncentrum...
Jak Ty się czujesz po transferze i jak wygląda przygotowanie do transferu w invimedzie?
Widzę,że tez macie niezły staż małżeńskimy już 18 obchodziliśmy
![]()