Olusia7982
w oczekiwaniu na cud...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<
Dziewczyny czy was po progesteronie tez tak mdli?? Ja juz nie moge wytrzymac.... Masakra!!!
Dorotav
bardzo mi przykro ze tym razem się nie udalo....
musisz wierzyć w swojego pingwinkajeżeli to nie problem to napis z mi proszę jakie leki mialas zalecone po transferze ? i w jakich dawkach ? pozdrawiam
jej ajle bym takiego zjadła, dasz przepis?
ciekawa jestem jak będzie z tym wenflonem. dzisiejsze pobieranie krwi nie bolało, nic nie czułam.
jestem już po wizycie.
Estradiol 1260
prawy jajnik 8 pęcherzyków po 13-14 mm, lewy 10 pęcherzyków 12-14 m, endo 12 mm
zwiększył mi dawkę gonalu do 150j, i przepisał cetrotide żeby za wcześnie nie pękły
21 kolejna wizyta, estradiol.progesteron i usg
punkcja prawdopodobnie 23.
Dziewczyny trzymam mocno kciuki za wszystkie podglądanka, a trochę ich teraz będzie
Ann.k1 bardzo współczuję, doskonale wiem co czujesz, ale wierzę, że ból (nie pamięć) minie i zbierzesz siły na kolejne podejście
Dorotav smutno, że to jeszcze nie tym razem, ale nie mamy innego wyjścia, jak tylko walczyć dalej o szczęście, bo musi się udać!!
A ja chciałam się oficjalnie pochwalić, że byłam dziś u Dr i jak tylko przyjdzie @ dołączam do szczęśliwej grupy stumulujących się)))))))))) torbiel zniknęła. Pierwszy raz w moim życiu w czasie jednego cyklu a nie 2-3.
Ale dostałam chyba najmniejszą na forum dawkę, bo 100 gonalu... mam nadzieję, ze nie za mało
mmm ale pięknie Ci idzie chodowanie jajeczek! jak ja bym chciała, żeby mi też tak poszło...
Witam wszystkie przyszłe mamusiei te które czekają na dobre wiadomości...
Jestem na forum od dzisiaj, od kilku dni zaglądam...
Kinga dobrze ze nie jestem z tymi mdlosciami sama...Oby do srody i wtedy jak cos odkladam wszystkie leki bo ciezko tak funkcjonowac....
Kinga_1
Witam, cieszę się i trzymam kciuki za powodzenie transferu
Super,że jest ktoś po transferze KD na forum.
Ja jeszcze nic nie wiem kiedy będzie możliwy transfer, muszę być jakoś przygotowana wcześniej, bo u mnie nic nie jest tak jak powinno
A Ty gdzie miałaś transfer?