montana8
Pełna nadziei
mmm... a ile juz dni trwa to plamienie?? To napewno implantacja. Może zwiększ dawkę luteiny? Albo najlepiej zadzwon do lekarza i zapytaj go co o tym myśli? A masz jakieś inne objawy sugerujące ciąże?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dziewczyny to takie przykre że jefnym się udaje a drugie muszą tyle przejść. Kiedyś myślałam że jak dowiem się o ciąży to oglosze to z radości całemu światu a dziś sram w gacie ( przepraszam za doslownosc) i martwie się czy beta rośnie. My to naprawdę mamy pod górkę. W głębi serca tsk się ciesze a z drugiej czuje strsch i to pewnie szybko nie minue a jak czytsm o kolejnych niepowodzeniach to normalnie brak mi słów. .....
mmm :Ja też tak miałam , a jakiego koloru są te plamienia ?
Bzibziok : ja również podglądanko mam 6 . Życze powodzenia :-)
mmm :Ja też tak miałam , a jakiego koloru są te plamienia ?
Bzibziok : ja również podglądanko mam 6 . Życze powodzenia :-)
Lalka, który będziesz miała dzień cyklu??
cetrotide, dokładnie tak. Wiecie co ono robi??
mmm... może lepiej skontaktuj się z lekarzem?