reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

mmm... a ile juz dni trwa to plamienie?? To napewno implantacja. Może zwiększ dawkę luteiny? Albo najlepiej zadzwon do lekarza i zapytaj go co o tym myśli? A masz jakieś inne objawy sugerujące ciąże?

reklama
RENIA74 bardzo, bardzo mi przykro, z powodu negatywnego wyniku, ale nie poddawaj się pamiętaj, że masz męża który Cię kocha na pewno razem coś wymyślicie.
Hope beta > 0 więc trzymam kciuki jednak za przyrost, trzeba wierzyć.

Madzia dobrze, że u Ciebie jest przyrost oby tak dalej!!

A ja mam ciąg dalszy stymulacji doktorek dołożył do menopuru i gonalu jeszcze cetro....coś tam. W dodatku ze względu na jego małomówność oczywiście nie wiem po co i co to ma dać!
Pęcherzyki są i rosną w sumie powiedział że się dobrze stymuluje więc nie weim po co mi coś dołożył. Mam 8 pęcherzyków n jednym jajniku i 6 na drugim.
Następne podglądanie 6 lutego, jakbyś mnie Lilia mogła dopisać:zawstydzona/y:

montana8 od przedwczoraj od wieczora. tyle ze bardzo mało tego wydostaje się na zewnątrz, bardziej to jest widoczne przy wkładaniu lutki

Bzibziok cetrocide dostałaś? tochę szczypie ;( jak tak wczorajszy zastrzyk? z ampułką się udało? fajnie że pęcherzyki rosną :)

Ostatnia edycja:
mmm :Ja też tak miałam , a jakiego koloru są te plamienia ?
Bzibziok : ja również podglądanko mam 6 . Życze powodzenia :-)

Hope - ale beta 2 czy ponizej 2 - dla mnie to jeszcze za wczesnie musisz za dwa dni powtorzyc betke

Renia - strasznie mi przykro zwlaszcza ze nie mozesz podejsc kolejny raz to takie niesprawiedliwe ze kasa decyduje o posiadaniu malenstwa - tulam mocno a moze jakos sie wam uda cos wykombinowac, cross ma racje moze sprobowac od innej strony

lenkabar - no pieknie sie jajeczka zaplodnily oby tak dalej:)

MagdaM33 - betka jest ladna i nic sie nie stresuj - zobaczysz pieknie przyrosnie - ale mysle ze raczej jedno malenstwo

Dziewczyny to takie przykre że jefnym się udaje a drugie muszą tyle przejść. Kiedyś myślałam że jak dowiem się o ciąży to oglosze to z radości całemu światu a dziś sram w gacie ( przepraszam za doslownosc) i martwie się czy beta rośnie. My to naprawdę mamy pod górkę. W głębi serca tsk się ciesze a z drugiej czuje strsch i to pewnie szybko nie minue a jak czytsm o kolejnych niepowodzeniach to normalnie brak mi słów. .....

Majka zgadzam sie z toba calkowicie dla nas wieloletnich staraczek kazdy etap jest trudny a powiem ci ze nie bedzie lepiej, chyba juz zawsze bedziemy sie martwic... i tak jak piszesz niesprawiedliwe to wszystko za sama juz walke kazda z nas powinna zostac wynagrodzona ladna gromadka ale niestety tak nie jest...

Montana - poczekaj jeszcze ten jeden dwa dni dluzej na ta betke wiem ze ciezko ale tak wynik pewniejszy...
Majka - ehhh tak mowisz ze nie zalujesz ze betke w 7dpt zrobilas bo ci juz ladna wyszla ale jakby byla nizsza to jeszcze bardziej bys sie martwila....
Juz doczytalam ze jednak testowanie jutro - no wiec trzymam kciuki jutro:)

Co do mowienia to my rodzicom powiedzielismy jak byla betka - ale jak ja mialam badana to mialam ponad 700 - ale wiem jaka to niesamowita radosc moc w koncu powiedziec te tak wyczekane slowa:)Tez obiecalam sobie ze nie bede za duzo rozpowiadac ale jak juz poszlo to nie moglam zatrzymac dla siebie - z reszta tyle osob mi kibicowalo ze ciezko mi bylo im nie powiedziec

Mmm​: być może że to implantacja , nie chce cię straszyć ale ja miałam brązowe , pózniej pare kropel żywej krwi aż się rozkręciła @ . A dr opisał ?

mmm :Ja też tak miałam , a jakiego koloru są te plamienia ?
Bzibziok : ja również podglądanko mam 6 . Życze powodzenia :-)

Lalka, który będziesz miała dzień cyklu??
cetrotide, dokładnie tak. Wiecie co ono robi??

mmm... może lepiej skontaktuj się z lekarzem?

reklama
Do góry