Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Póki co leczę się wszystkimi dostępnymi specyfikami na przeziębienie :-(
jak to mówią "jak nie urok to sr....."![]()
U mnie marzenia o dziecku sie skonczyly beta 0 dobrze ze byl ze mna moj maz bo nie wiem co bym zrobila przytulila jak plakalam i powiedzial ze mnie kocha to bylo potrzebne,a czemu koniec marzen bo pierwsze nie mam juz kasy na stymulacje a po drugie ja mam 40lat moze zaadoptujemy jakies malenstwo...trzymam kciuki za was wszystkie powodzenia...ja ide dalej wyć...
kochana strasznie mi przykro, mam nadzieję, że jeszcze zostaniesz mamusiąU mnie marzenia o dziecku sie skonczyly beta 0 dobrze ze byl ze mna moj maz bo nie wiem co bym zrobila przytulila jak plakalam i powiedzial ze mnie kocha to bylo potrzebne,a czemu koniec marzen bo pierwsze nie mam juz kasy na stymulacje a po drugie ja mam 40lat moze zaadoptujemy jakies malenstwo...trzymam kciuki za was wszystkie powodzenia...ja ide dalej wyć...
7dpt beta 2.....:--
-(
U mnie marzenia o dziecku sie skonczyly beta 0 dobrze ze byl ze mna moj maz bo nie wiem co bym zrobila przytulila jak plakalam i powiedzial ze mnie kocha to bylo potrzebne,a czemu koniec marzen bo pierwsze nie mam juz kasy na stymulacje a po drugie ja mam 40lat moze zaadoptujemy jakies malenstwo...trzymam kciuki za was wszystkie powodzenia...ja ide dalej wyć...
Cross_mind to co napisałaś... To cała głębia naszego cierpienia, tego co przechodzimy. Poryczałam się. Bardzo mądra z Ciebie babka