Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Montana - poczekaj jeszcze ten jeden dwa dni dluzej na ta betke wiem ze ciezko ale tak wynik pewniejszy...
Majka - ehhh tak mowisz ze nie zalujesz ze betke w 7dpt zrobilas bo ci juz ladna wyszla ale jakby byla nizsza to jeszcze bardziej bys sie martwila....
Juz doczytalam ze jednak testowanie jutro - no wiec trzymam kciuki jutro
Co do mowienia to my rodzicom powiedzielismy jak byla betka - ale jak ja mialam badana to mialam ponad 700 - ale wiem jaka to niesamowita radosc moc w koncu powiedziec te tak wyczekane slowaTez obiecalam sobie ze nie bede za duzo rozpowiadac ale jak juz poszlo to nie moglam zatrzymac dla siebie - z reszta tyle osob mi kibicowalo ze ciezko mi bylo im nie powiedziec
Bzibziok : Cetrotide jest po to żeby zapobiec wcześniejszej owulacji , a w czwartek to mój 8dc będzie
Bzibziok : Cetrotide jest po to żeby zapobiec wcześniejszej owulacji , a w czwartek to mój 8dc będzie
Twierdzi, że takiego nie widział i że musiała mi się krew zassać do strzykawki, apotem musiałam ją wstrzyknąć...w sumie to możliwe, bo to był mój pierwszy zastrzyk w życiu.Bzibziok A 6 to twój który będzie dc ?
Anulla28 : A ta beta w ten czwartek ? Nie za wcześnie ?