reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

Bzibziok : 3 op po 450 mam . A ta dawka 225 hmm jak się nie myle według wzrostu i wagi ( nie należe do najszczuplejszych ):sorry2:

reklama
Mnie nikt nie pytał o wzrost i wagę!! Ja krótki protokół, a ile dni wyjdzie to się okaże:)
ALe to i tak u Ciebie wyjdzie chyba taniej niż u mnie, albo podobnie w zależności od tego co jeszcze Ci dopiszą.
No właśnie a wiecie ile średnio dni trwa krótki protokół??Bo ja to zielona jestem. Ja dzisiaj mam 4 dzień stymulacji.

Bzibziok : mimo wszystko za sam gonal 1550 zł to jest dużo a cetrotie poprzednim razem płaciłam 214 zł i Ovitrelle 116lub 118 zł .

Bzibziok : mimo wszystko za sam gonal 1550 zł to jest dużo a cetrotie poprzednim razem płaciłam 214 zł i Ovitrelle 116lub 118 zł .

masakra dziewczyny... mam nasdzieję, ze niedługo zaczną refundować leki,tak naprawdę w dalszym ciągu wielu osób nie stać żeby wyłożyć kasę na stymulację

reklama
lalka, ja za najtańszy Gonal w okolicy 450j płacę 585zł, menopur 109zł, cetrotide 119zł
właśnie mnie tata przestraszył w trakcie robienia zastrzyku i kurcze skaleczyłam się igłą, tak to jest jak się człowiek ukrywa. Dobrze, żę jutro wyjeżdża, co prawda bardzo nam pomaga w trakcie remontu ale ciężko jest się z zastrzykami ukrywać, ajk on ciągle coś do mnie mówi i chce, żeby mu non stop coś podać i przynieść...

Do góry