Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
tak ale do rana zejdzieDobrze, że sięgnęłam jeszcze raz do rozpiski lekarza, bo okazało się że cetrotide, ma jednak dzisiaj pierwszy raz, więc już zrobiłam i faktycznie mnie swędzi, w dodatku zrobiła mi się pokrzywka, jakbym się poparzyła!! Też tak miałyście??
takie brązowo-kremowe, i w sumie na zewnątrz bardzo mało, tylko przy wkładani lutki palec brudnyBzibziok ja miałam dokładnie tak samo po cetrotide
mmm ale to krwawienie to na @ wstręciuchę nie wygląda? Ktoś tu miał takie plamienie i okazało się że to implantacja. Co do acardu to ja nie wiem bo nie brałam.
mmm... podobno jak brązowe, to nie jest źle, gorzej gdyby to była krew. Kiedy robisz betę??wtedy wszystko będzie jasne, podobno często tak bywa, że organizm się oczyszcza, ze starych złogów przed ciążą dlatego to taki ciemniejszy kolor starej krwi.
Paskudnie uczucie to cetrotide....wrrr... aż mnie korci żeby się podrapać!!
A co myślicie o kąpieli po zastrzykach??w czymś to przeszkadza, po obawiam się, że w wodzie będzie mnie jeszcze bardziej swędzieć!