reklama
Witam dziewczynki, Kasik, Infinity, Foote naczytałam sie tutaj,że robicie w 3 dobie po transferze progesteron i też postanowiłam dzisiaj zrobić tak dla świętego spokoju, chociaż nikt mi nie zalecił...i dopiero wróciłam, masakra jakaś nie dość, że człowiek chce prywatnie zrobić to musi naczekać się w kolejce,ze głowa mała. Oczywiście wynik jutro "miła" pani odburknęła.Podpowiedzcie mi jak pamietacie jaki powinien być optymalny wynik w 3dt. dziękuję i pozdrawiam:-)
dzięki dziewczyny :-):-):-)
tak jeden Junior podany![]()
Gratulacje

ewelina.br
Fanka BB :)
Foote super wieści :-) Ty miałaś podane 3-dniowe zarodki? Koniecznie napisz jak już będziesz miała wyniki
Ewelina do transferu już będzie wszystko ok, to normalne, nie martw się. A ile miałaś komórek? Ile masz zarodków?
Madzia nie chcę Cię martwić ale strach już nigdy Cię nie opuści. Najpierw czy serduszko dobrze bije, później usg połówkowe, później czy są ruchy, później od usg do usg, później czy poród przebiegnie bezproblemowo, później czy dziecko jest zdrowe, czy dobrze przybiera na wadze, czy się prawidłowo rozwija, później przedszkole, szkoła i tak minie do 18-tki a później się zacznie czy wróci trzeźwe z dyskoteki, czy nie wpadnie w złe towarzystwo, czy będzie miało odpowiedniego partnera i tak chyba aż do naszej śmierci będziemy się martwiły ;-)A tak serio to czas na suwaczek ciążowy
![]()
mam 18 komorek a dzis beda dzwonic i dowiem sie ile jest zarodeczkow
kasik36
Maaagdzik nie wiem dokładnie jaki powinien być rpgesteron w 3 dpt, kiedyś dziewczyny pisały, że około 30 a ja miałam 11 i pani doktor kazała podwoić dawkę lutki i dodać podjęzykową, razem 1800 mg na dobę. Jak boli mocno weź nospę ale jak tylko troszkę to wytrzymaj bez.
Ewelina to co Ty się dziewczyno dziwisz, że boli brzuch, 18 komórek
marzenie nie jednej z nas
Czekamy na wieści ile się zapłodniło.
Ewelina to co Ty się dziewczyno dziwisz, że boli brzuch, 18 komórek

Gosia super wynik wielkie gratulacje.
Magdzik nospe spokojnie możesz wziąść jest rozkurczowa więc nawet może pomóc jeśli występują skurcze ja brałam jak mnie bolało tak asekuracyjnie.
Madzia76 trzymam jutro kciuki odrazu pisz co i jak umieram z ciekawości.
Magdzik nospe spokojnie możesz wziąść jest rozkurczowa więc nawet może pomóc jeśli występują skurcze ja brałam jak mnie bolało tak asekuracyjnie.
Gosia super wynik wielkie gratulacje.
Dzięki Majka, chyba tak wezmę na wszelki wypadek, bo jeszcze chyba za wcześnie na implantację, ja mam podane 2 dniowe?Ty jakoś szybko robiłaś betę, a ilu dniowe miałaś maleństwa?
reklama
_Infinity_
maaagdzik ja miałam faktycznie robić ale po rozmowie z moim dr. jednak zrezygnowałam, przy czym biorę 3x3 Luteiny 100 + 3x1 Duphaston więc całkiem sporo.
Jeżeli chodzi o normy - wg. mojej wiedzy PRG powinien być >20, optymalny wynik to ok. 30.
Gosia gratulacje, świetny wynik
Jeżeli chodzi o normy - wg. mojej wiedzy PRG powinien być >20, optymalny wynik to ok. 30.
Gosia gratulacje, świetny wynik

Podziel się: