reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Witam dziewczynki, Kasik, Infinity, Foote naczytałam sie tutaj,że robicie w 3 dobie po transferze progesteron i też postanowiłam dzisiaj zrobić tak dla świętego spokoju, chociaż nikt mi nie zalecił...i dopiero wróciłam, masakra jakaś nie dość, że człowiek chce prywatnie zrobić to musi naczekać się w kolejce,ze głowa mała. Oczywiście wynik jutro "miła" pani odburknęła.Podpowiedzcie mi jak pamietacie jaki powinien być optymalny wynik w 3dt. dziękuję i pozdrawiam:-)

Jo.M dobra wróżko :-D podpowiedz kochana, czy jak pobolewa dołem brzuch to raczej brać coś rozkurczowego, czy nie brać jeżeli nie boli bardzo

Foote super wieści :-) Ty miałaś podane 3-dniowe zarodki? Koniecznie napisz jak już będziesz miała wyniki :tak:

Ewelina do transferu już będzie wszystko ok, to normalne, nie martw się. A ile miałaś komórek? Ile masz zarodków?

Madzia
nie chcę Cię martwić ale strach już nigdy Cię nie opuści. Najpierw czy serduszko dobrze bije, później usg połówkowe, później czy są ruchy, później od usg do usg, później czy poród przebiegnie bezproblemowo, później czy dziecko jest zdrowe, czy dobrze przybiera na wadze, czy się prawidłowo rozwija, później przedszkole, szkoła i tak minie do 18-tki a później się zacznie czy wróci trzeźwe z dyskoteki, czy nie wpadnie w złe towarzystwo, czy będzie miało odpowiedniego partnera i tak chyba aż do naszej śmierci będziemy się martwiły ;-):-D A tak serio to czas na suwaczek ciążowy :tak::tak::tak:

mam 18 komorek a dzis beda dzwonic i dowiem sie ile jest zarodeczkow :)

Maaagdzik nie wiem dokładnie jaki powinien być rpgesteron w 3 dpt, kiedyś dziewczyny pisały, że około 30 a ja miałam 11 i pani doktor kazała podwoić dawkę lutki i dodać podjęzykową, razem 1800 mg na dobę. Jak boli mocno weź nospę ale jak tylko troszkę to wytrzymaj bez.

Ewelina to co Ty się dziewczyno dziwisz, że boli brzuch, 18 komórek :szok: marzenie nie jednej z nas :zawstydzona/y: Czekamy na wieści ile się zapłodniło.

Gosia super wynik wielkie gratulacje.
Magdzik nospe spokojnie możesz wziąść jest rozkurczowa więc nawet może pomóc jeśli występują skurcze ja brałam jak mnie bolało tak asekuracyjnie.
Madzia76 trzymam jutro kciuki odrazu pisz co i jak umieram z ciekawości.

Gosia super wynik wielkie gratulacje.
Magdzik nospe spokojnie możesz wziąść jest rozkurczowa więc nawet może pomóc jeśli występują skurcze ja brałam jak mnie bolało tak asekuracyjnie.
Madzia76 trzymam jutro kciuki odrazu pisz co i jak umieram z ciekawości.

Dzięki Majka, chyba tak wezmę na wszelki wypadek, bo jeszcze chyba za wcześnie na implantację, ja mam podane 2 dniowe?Ty jakoś szybko robiłaś betę, a ilu dniowe miałaś maleństwa?

reklama
maaagdzik ja miałam faktycznie robić ale po rozmowie z moim dr. jednak zrezygnowałam, przy czym biorę 3x3 Luteiny 100 + 3x1 Duphaston więc całkiem sporo.
Jeżeli chodzi o normy - wg. mojej wiedzy PRG powinien być >20, optymalny wynik to ok. 30.
Gosia gratulacje, świetny wynik :tak:

Do góry