reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

o matko to jednak trzeba uważać i czytać bo nie sądziłam, że istenieje tyle rzeczy wczesnoporonnych...
Eśku-ja dziś też drzemkę zaliczyłam, chociaż płaczliwa się zrobiłam ostatnio ale muszę się wwziąźć za siebie bo dzidzia potem będzie taka płaczliwa:-)
lenkabar- świetnie ja się tego już doczekać nie mogę hehe, w sensie świetnie bo tyle sie na to czekało:-)

reklama
Sylwusia- podczytuję Cię ostatnio na ciężaróweczkach. Dużo przeszłaś ale nagroda jest cudowna. Wiktorek jest przepiękny. Gratuluję Ci tak mocno, że aż trudno to wyrazić słowami.
Jo.M - mieszkam w Tychach ale możemy spotkać się np w Katowicach i razem pojechać. Jakbyś chciała to możesz zostać u mnie na noc i rano możemy razem znów pojechać. Mam mini mieszkaniowe łóżka ma dwa, hehe

Cześć dziewczyny mam do was pytanie, czy któraś z was nie ma do odsprzedania opakowanie luteiny dopochwowej 50 mg lub 100 mg ? W czwartek oszukano mnie w aptece, sprzedano mi puste pudełko, niestety zorientowałam się o tym dopiero dzisiaj, kiedy chciałam je otworzyć :-(. Wizytę mam dopiero za jakiś czas a leków potrzebuję wcześniej. Urządza mnie nawet jeden listek czyli 15 tabl.

dorotav – dokładnie jest tak jak piszesz. Mama szefowej miała laparo na emeryturce. Ona chyba nawet nie pracowała, bo całe życie mąż ją utrzymywał, a jak zmarł to dostała po nim rentę rodzinną. Jak się wkurzę to pójdę w piątek do doktorka i poproszę o L-4 na 2 tygodnie (żart) :-D

Uda sie, Pyscek – trzymam kciuki za Wasze piękne, wysokie bety.

Asita, Bzibziok – powodzenia na jutrzejszych wizytach. Czekamy na relacje.

madzia i piotr – gratuluję córci.

Dziewczyny a może byście przyjechały do mnie w przyszłym tygodniu bo mąż jedzie w delegacje:)??? Jakoś chyba wtorek i środa do nie będzie

W sumie ja jestem za :tak:

Sylwia – cieszę się, że się odezwałaś, dajesz nadzieje. Gratuluje synusia :-)

Dzidzius a byłaś w tej aptece? Ja bym poszła i powiedziała że było puste opakowanie jak nie uwzglednia to niech chociaż dadzą Ci jeszcze jedno bez recepty!

Dzień dobry wszystkim :) weekend nastał to i cisza i spokój na forum

Pyscek, Uda się jutro Wasz wielki dzień, będziemy tu z niecierpliwością czekały na wieści o wysokich betach :))))

Bzibziok
, ale Ci zazdroszczę, że jutro zobaczysz swoje Maleństwo!!!!

Dzidziuś rzeczywiście może powinnaś się mimo wszystko wybrać do tej apteki.. a nóż trafisz na kogoś normalnego i chociaż sprzeda bez recepty. Ja chętnie bym pomogła, ale mam lutkę wyliczoną do następnej wizyty

Ostatnia edycja:
dzidzius-napisalam ci wiadomosc

zula,lilia,olusia, jo.m- spotkalabym sie z mila checia. ale u mnie w tym miesiacu jest straszny problem z kasa. wstyd pisac ale nie stac mnie nawet dojechac:zawstydzona/y: a tak daleko do nastepnej wyplaty :shocked2: nawet nie wiecie jak mnie rwie znow sobie pogadac.

Myślałam o tym, ale nawet nie mam paragonu, bo go wyrzuciłam. Nie spodziewałam się takiej sytuacji, w pudełku luteiny 100 mg, został tylko plastikowy aplikator do wkładania tabletki. Masakra, w dodatku zapłaciłam za nią 100 %, czyli 54 zł. Pojadę jutro i zwrócę im uwagę, ale na pomoc z ich strony niestety nie liczę :-(. A informacja dla dziewczyn które może mnie pamiętają z sierpniowego in vitro, dobrnęłam do 23 tyg, ciąży :-) czekamy z utęsknieniem na Oliwkę :-). Jednak po nieudanym in vitro cuda też się zdarzają :-)

reklama
Dzidziuś gratulacje!!!!! 23 tydzień.. marzenie :) ale napisałaś "po nieudanym in vitro", tzn. przytrafił się naturalsik czy drugie, udane podejście?

Do góry