reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

Hejcia laseczki :tak:

kasik36 trzymam mocno kciuki za piekny przyrost bety !!:-)

Atena74 w jakiej ty klinice sie leczysz? ze u ciebie w ogole nie pobieraja badan ani nic... powinni sprawdzac jak rosnie estradiol a nie tylko USG.. hmm mi na kazdej wizycie robili USG oraz pobierali krew na estradiol i progesteron:tak:

gosia trzymam mocno kciuki.... czekamy na dobre wiesci !!:tak:

kiki ja o tobie pamietam, mimo ze nie pisalam tutaj:tak: a moze jednak zaczniecie stymulacje?

jazzabell za wysoki przyrost bety !! a powiedz mi ktore klinika przepisuje zastrzyki z progesteronem?

Ja tez dzis bylam na pobraniu krwi, nie dawno wrocilam do domu.... a rano jak wstalam to poleciala mi krew z nosa.. :-(

reklama
Witam po urlopie :-)

Wracam a tu tyle dobrych wiadomości. Nie nadrobiłam jeszcze wszystkiego ale te najważniejsze informacje od razu wpadły w oko. Dziewczyny moje wielkie gratulacje i trzymam kciuki za prawidłowy przyrost bety.
Gos dzisiaj dla Ciebie będzie szczęśliwy dzień :-)
Olusia w ciązy krew z nosa czasem leci bo cytuję : "Naczynia krwionośne w nosie ciężarnej rozszerzają się, a zwiększony dopływ krwi powoduje nacisk na te delikatne naczynia, powodując ich pękanie" wiec to chyba jest dobra wiadomość dla Ciebie :-)

Czekam z utęsknieniem na swoja wizytę, dzielnie łykam antyki i czekam na wiecej. Chcę juz zacząć stymulację i jestem w związku z tym czekaniem zniecierpliwiona.

no i załapałam mega doła !!!!!!!!!!!:-:)-:)-(dzwoniłam do kliniki moje zarodeczki zatrzymały się na 4 dobie tak jak ostatnio więc chyba nie mam co liczyc że te które dostałam dadzą radę :no::no::no::no::no:

agulla84 nie ma sprawy :tak:

Dorotko
a ty jak tam?

Gdzie sie wszystkie podziewaly.?... a wiece co ja wczoraj zrobilam.... nie mialam wyjscia i musialam isc do pracy na 12h.... poniewaz w piatek wieczorem dopiero znalam bete a dowiedzialam sie jakos po 18 musialam isc wczoraj do pracy, bo nie bylo juz jak zastepstwa znalezc ale uprzedzilam laski ze nie moge dzwigac, oczywiscie 100 pytan do... ale powiedzialy zebym nie latala po oddziale, tyle co musze, bym szykowala leki i kroplowki bo to stoje i moge siedziec itp..a one beda latac a dzis juz zglosilam ze nie przychodze... a mialam miec nocke...

Olusia niedowiarku, już gratulowałam na zakwalifikowanych :) Betka super, niech rośnie dalej. A tak panikowałaś:) super wiadomością rozpoczynamy sierpień, oby tak dalej:) Dobrze, że nie będziesz miała nocek, teraz potrzebujesz więcej luzu, także do wizyty pęcherzykowej i serduszkowej i na L4:) chybaże wcześniej lekarz wystawi zwolnienie:)
jazzabell, gratulacje:) za Twoją betkę - przyrost też ogromne kciuki:)

reklama
Do góry