reklama

Kto po in vitro?

Olusia, popieram Cię. Lepiej dmuchać na zimno i nie przemęczać się. Szczególnie pierwsze tygodnie są najważniejsze i należy się oszczędzać, niech zarodek porządnie się wgryzie:-)
Migotka, super gratuluję:)
Olaszy, kwota refundacji to już zależy od organizmu - zależy jak zareagujesz na leki. Mi lekarz powiedział, że komercyjnie jakbym podchodziła, to bym zapłaciła 16 tys na leki i rzeczywiście słabo się stymulowałam. Natomiast na nierefundowane leki wydałam 6tys. Po refundacji jak patrzyłam to wydam 2-3tys, więc jest to duża różnica.

reklama
Olusia dzieki za odpowiedz czyli dowcip. bralas 600mg na dobe i cos z tego co wiem dokladalas pod jezyk ??? ja dziś zmykam na transfer strasznie się boje ze i tym razem będzie jak zawsze :((( ja tez podchodzę bez encortonu pierwszy raz bo zawsze go miałam ale i tak nie pomogl wiec dam sobie z nim spokoj :)) Ty bralas jeszcze jakiś lek INT... i nie wiem jak dalej się to nazywalo a na co to bralas

inka ja homocysteine miałam ok 6 wiec dolna granica a leki mam takie jak ty i nic więcej nie dostałam po transferze jeszcze clexane ale tu kazda ma clexane po transferach :))))

LOLITKA
a koenzym mam odstawić po transferze???

GONAL 300 mam do odsprzedania :))))

Ostatnia edycja:
Anulla ma rację nie jesteśmy Ci w stanie wyliczyć co do złotówki koszty leków mnie leczenie przed refundacja wyniosło około 3500zł a teraz jakieś 1500zł .
Olusia ile płaciłaś za zastrzyki przeciwzakrzepowe?bo mi pani dr wpisała na 100% a wiem że jest refundacja na te zastrzyki bo miałam je za 12 zł po operacji

mi mi tak bralam dowcipinie 200 rano i popoludniu i po 2 tabletki wieczorem 100 mg... do tego dokladalam pod jezyk 100 mg a nie raz 200 mg w zaleznosci od dnia... ale pytasz o leki stymulujace czy po punkcji ? o ktorej masz transfer? ile bierzesz zarodkow?

agulla84 hmm ja chyba placilam 50 zl.. nie wiem czy tez nie pisalo na mojej recepcje 100% hmm a moze chodzilo tobie o clexane? bo nie wiem czy wszystkie p/zakrzepwe sa refundowane?

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry