reklama
Olusia7982
w oczekiwaniu na cud...
Dziewczyny nie bylo mnie pol dnia i tyle do nadrobienia...
Jo.M. jak ja poronilam to okres mialam bolesny i trwal ok 2 tyg, ale nie lecialo zemnie jak z kranu.. 3 pierwsze dni mialam obfite a potem juz na spokojnie.... kiedy juz przestalo to na kolejny @ czekalam 2 miesiace....takze moze lepiej pojdz na kontrole czy sie wszystko oczyscilo....;-)
Migotka25 faktycznie chyba rekordzistka z ciebie... a estradiol faktycznie ogroooomny... ;-)
Asia_77 na pewno bedzie multum plemniczkow.. nie zalamuj sie... glowa do gory!;-) a wynik dobry....
No ja jestem po lekarzu i nie jest dobrze, dalej slychac szmery, mam lezec, brac antybiotyk, mowil bym postawila sobie banki...pic herbate z cytryna i sokiem malinowym... lub herbate malinowa... pic syrop i leki na gardlo.... mama mi dzis przywiozla prawdziwy malinowy sok... i zawiozla mnie do lekarza, wrocilam do domu taka zmeczona jakbym pracowala 12h... taka slaba, ech...
p.s jutro wizyta u lekarza gina.... na 15 - trzymajcie kciuki !
Jo.M. jak ja poronilam to okres mialam bolesny i trwal ok 2 tyg, ale nie lecialo zemnie jak z kranu.. 3 pierwsze dni mialam obfite a potem juz na spokojnie.... kiedy juz przestalo to na kolejny @ czekalam 2 miesiace....takze moze lepiej pojdz na kontrole czy sie wszystko oczyscilo....;-)
Migotka25 faktycznie chyba rekordzistka z ciebie... a estradiol faktycznie ogroooomny... ;-)
Asia_77 na pewno bedzie multum plemniczkow.. nie zalamuj sie... glowa do gory!;-) a wynik dobry....
No ja jestem po lekarzu i nie jest dobrze, dalej slychac szmery, mam lezec, brac antybiotyk, mowil bym postawila sobie banki...pic herbate z cytryna i sokiem malinowym... lub herbate malinowa... pic syrop i leki na gardlo.... mama mi dzis przywiozla prawdziwy malinowy sok... i zawiozla mnie do lekarza, wrocilam do domu taka zmeczona jakbym pracowala 12h... taka slaba, ech...
p.s jutro wizyta u lekarza gina.... na 15 - trzymajcie kciuki !
mizanka1@o2.pl
Zaciekawiona BB
DorotaV Ja jestem obecnie w 7 dc czy mam pić od nast. miesiąca olej lniany czy mogę jeszcze w tym miesiącu zakupić i popróbować
no i w jakich ilościach się go spożywa???A ananasa to chyba zakupie pod koniec listopada bo pewnie wtedy będę miała crio.Dużo go trzeba jeść??Nie bardzo lubię bo jest dla mnie ciut za słodki
no i w jakich ilościach się go spożywa???A ananasa to chyba zakupie pod koniec listopada bo pewnie wtedy będę miała crio.Dużo go trzeba jeść??Nie bardzo lubię bo jest dla mnie ciut za słodki
dorotav
Fanka BB :)
sykatynka, oczywiście że nie jest za późno na zwiększenie dawki, twój kropuś dopiero zaczyna się zakopywać więc prg dopiero będzie mu potrzebny, poza tym w krwi wychodzi tylko duphaston, a bierzesz też luteine.
mizanka1, jasne że możesz zacząć go pić wcześniej,nawet lepiej, ja piłam 2 łyżki stołowe wieczorem na raz inaczej bym go nie wypiła ani bym niczego do jedzenia nim nie zniszczyła. Co do ananasa to je się go 2-3 plastry dziennie i to świeżego a on wcale taki słodki nie jest jak ten z puszki.
Lilia, jak stan w koszyku ?
PAŹDZIERNIK
17: Olusia - podglądanie bliźniaków
17: dorotav - podglądanie cudu
18: Lilia - podglądanie pęcherzyków
20: Hess - wizyta kwalifikacyjna
20: sykantka - wysoka beta !! (II weryfikacja)
21: Luize - wizyta pęcherzykowo-serduszkowa
21: inka26 - immunolog
21: Aisa79 - podglądanie maluszka
21: GizaS - wizyta kontrolna w czasie antyków
22: sykantka - wysoka beta !! (III weryfikacja)
23: gos1512 - podglądanie podczas antyków
23: Anulla28 - wizyta kontrolna
28: mavi - wizyta planująca kolejne podejście
28: liskka - badania prenatalne
30: kasik36 - podglądanie juniora
31: calineczkaa - podglądanie pęcherzyków
dlugowlosa - criotransfer
Komóreczka - criotransfer
LISTOPAD
01: djazzpora - rozpoczęcie stymulacji
04: Migotka25 - criotransfer
05: Aisa79 - wizyta u prowadzącego
05: kate_p7 - wizyta przed crio
05: liskka- wizyta z juniorem
06: Anulla28 - badania prenatalne
10: Aisa79 - badania prenatalne
17: djazzpora - punkcja
19: djazzpora - transfer
andzia.m - stymulacja
mmm - wizyta przed stymulacją
Blake - criotransfer
Asia_77 - criotransfer AZ
inka26 - criotransfer
Quinnie- transfer
GizaS - udana stymulacja
yplocka1 - criotransfer
kikifish87 - stymulacja
djazzpora - stymulacja
mizanka1 - wizyta przed stymulacją
Ladygodiva - criotransfer
mizanka1, jasne że możesz zacząć go pić wcześniej,nawet lepiej, ja piłam 2 łyżki stołowe wieczorem na raz inaczej bym go nie wypiła ani bym niczego do jedzenia nim nie zniszczyła. Co do ananasa to je się go 2-3 plastry dziennie i to świeżego a on wcale taki słodki nie jest jak ten z puszki.
Lilia, jak stan w koszyku ?
PAŹDZIERNIK
17: Olusia - podglądanie bliźniaków
17: dorotav - podglądanie cudu
18: Lilia - podglądanie pęcherzyków
20: Hess - wizyta kwalifikacyjna
20: sykantka - wysoka beta !! (II weryfikacja)
21: Luize - wizyta pęcherzykowo-serduszkowa
21: inka26 - immunolog
21: Aisa79 - podglądanie maluszka
21: GizaS - wizyta kontrolna w czasie antyków
22: sykantka - wysoka beta !! (III weryfikacja)
23: gos1512 - podglądanie podczas antyków
23: Anulla28 - wizyta kontrolna
28: mavi - wizyta planująca kolejne podejście
28: liskka - badania prenatalne
30: kasik36 - podglądanie juniora
31: calineczkaa - podglądanie pęcherzyków
dlugowlosa - criotransfer
Komóreczka - criotransfer
LISTOPAD
01: djazzpora - rozpoczęcie stymulacji
04: Migotka25 - criotransfer
05: Aisa79 - wizyta u prowadzącego
05: kate_p7 - wizyta przed crio
05: liskka- wizyta z juniorem
06: Anulla28 - badania prenatalne
10: Aisa79 - badania prenatalne
17: djazzpora - punkcja
19: djazzpora - transfer
andzia.m - stymulacja
mmm - wizyta przed stymulacją
Blake - criotransfer
Asia_77 - criotransfer AZ
inka26 - criotransfer
Quinnie- transfer
GizaS - udana stymulacja
yplocka1 - criotransfer
kikifish87 - stymulacja
djazzpora - stymulacja
mizanka1 - wizyta przed stymulacją
Ladygodiva - criotransfer
Ostatnia edycja:
sykatynka
Do tej pory brałam lutinus 100 mg 3 x 1 dopochwowo. Teraz mam zwiększyć do 3 x 2 i do tego luteina pod język (której do tej pory nie brałam) 3 x 4 tabletki....
Już poprosiłam męża, żeby po drodze odebrał receptę na tę luteinę i wykupił... a jak nie zdąży to mogę na wieczór duphaston wziąć (mam gdzieś jakieś zagubione opakowanie)? Tylko sobie sprawdziłam, że dupha ma 10 mg a luteina 50, więc musiałabym wziąć... 20 tabletek? żeby wyszła ta sama dawka?
Oczywiście już zaczęłam panikować
Olusia - trzymam kciuki za jutrzejszą wizytę
to tylko kontrolna?
Już poprosiłam męża, żeby po drodze odebrał receptę na tę luteinę i wykupił... a jak nie zdąży to mogę na wieczór duphaston wziąć (mam gdzieś jakieś zagubione opakowanie)? Tylko sobie sprawdziłam, że dupha ma 10 mg a luteina 50, więc musiałabym wziąć... 20 tabletek? żeby wyszła ta sama dawka?
Oczywiście już zaczęłam panikować
Olusia - trzymam kciuki za jutrzejszą wizytę
Ostatnia edycja:
dorotav
sykatynka, duphaston z luteiną tak się nie przelicza, ale też dokładnie nie wiem jak, nie panikuj, dzisiaj zwiększ tego lutinusa, a jak nie dostaniesz tej luteiny teraz to jutro weźmiesz, ja duphaston biorę 3x1 tab a luteiny100 mg 3x1. Zadzwoń do lekarza może i dowiedz się, powiedz że masz w domu duphaston i czy ewentualnie możesz go wziąć zamiast luteiny podjęzykowej.
Witajcie dziewczyny
dorotav, Olusia - jutro Wasz wielki dzień. Zaciskam kciuki wszystkim co mam, odprawiam tańce hulańce za same pozytywne wiadomości :-)
Asia_77 - ilość chłopaków do badania napewno jest wystarczająca. Trzymam kciuki za dobry wynik
Ja po wizycie, za dużo się nie dowiedziałam, byłam u dr, który nie jest wylewny
Pęcherzyki rosną, największy ma 15 mm, estradiol 1000, prg 0,352. W sobotę kolejne podglądanko i mam nadzieję, że będzie decyzja, kiedy punkcja. Za chwilę zmykam do mojego osobistego pielęgniarza, żeby mi, aż 3 zastrzyki wbił ;-)
dorotav, Olusia - jutro Wasz wielki dzień. Zaciskam kciuki wszystkim co mam, odprawiam tańce hulańce za same pozytywne wiadomości :-)
Asia_77 - ilość chłopaków do badania napewno jest wystarczająca. Trzymam kciuki za dobry wynik

Ja po wizycie, za dużo się nie dowiedziałam, byłam u dr, który nie jest wylewny
Pęcherzyki rosną, największy ma 15 mm, estradiol 1000, prg 0,352. W sobotę kolejne podglądanko i mam nadzieję, że będzie decyzja, kiedy punkcja. Za chwilę zmykam do mojego osobistego pielęgniarza, żeby mi, aż 3 zastrzyki wbił ;-)dorotav
Lilia, super jajka rosną i estradiol też ładny, ale masz dobrze z tym swoim osobistym pielęgniarzem, hm chyba zazdraszczam, ;-) mój to się nie tyka zastrzyków, sama muszę sobie robić, no a dzisiaj fraxiparina mi nie wyszła, bolało jak diabli będzie następny siniak do kolekcji.
Olusia7982
w oczekiwaniu na cud...
sykatynka wiesz 2 tyg mialam wizyte i lekarz chce mnie jutro znow widziec... i mysle ze mniej wiecej co 2-3 tyg bede u niego... no chyba ze sie cos bedzie dzialo to wtedy na oddzial gdzie pracuje...
bede spokojniejsza jak je jutro zobacze... tym bardziej ze choroba,wymioty, goraczka, antybiotyk i chce je zobaczyc...
Lilia kochana moja to pecherzyki pieknie rosna... oby tak dalej.. a estradiol masz juz super.. !!;-)na pewno duzo pecherzykow bedzie dobrych..a o jakich 3 zastrzykach mowisz? cetrotide i gonal i menopur?
Dorotka jutro nasz dzien... przynosimy dziewczyna same dobre wiadomosci, innych opcji nie ma... !! a ty w szczegolnosci !!
bede spokojniejsza jak je jutro zobacze... tym bardziej ze choroba,wymioty, goraczka, antybiotyk i chce je zobaczyc...Lilia kochana moja to pecherzyki pieknie rosna... oby tak dalej.. a estradiol masz juz super.. !!;-)na pewno duzo pecherzykow bedzie dobrych..a o jakich 3 zastrzykach mowisz? cetrotide i gonal i menopur?
Dorotka jutro nasz dzien... przynosimy dziewczyna same dobre wiadomosci, innych opcji nie ma... !! a ty w szczegolnosci !!

reklama
Podziel się: