kasik36
Fanka BB :)
dorotav baaaaaaaaardzo się cieszę, że pęcherzyk rośnie :-) A był już widoczny zarodek? Czy przy takiej becie za wcześnie? Jak nie chciałaś mówić w pracy o ciąży mogłaś poprosić, żeby nie pisywali kodu B. Mam nadzieję, że Twój leniuszek ruszy z kopyta i będziesz mogła zacząć cieszyć się ciążą bo doskonale Cie rozumiem, że próbujesz realnie oceniać szanse. Zawsze mile się zaskoczyć niż rozczarować. Ja od momentu jak trafiłam do szpitala z krwawieniem w 5 tc przestałam się cieszyć ciążą bo staaaaaaasznie się bałam, że ją stracę. To takie oszukiwanie samego siebie, żeby później nie było rozczarowania. Dopiero teraz powoli i z pewną nieśmiałością zaczynam się cieszyć ciążą. Nasza psychika rządzi się swoimi prawami i często nad nią nie panujemy.
JoM w niektórych labo komórki nk nazywają się subpopulacje limfocytów. Zresztą sam poziom komórek nk niewiele powie, dlatego trzeba zrobić subpopulacje bo najważniejszy jest %nk.
JoM w niektórych labo komórki nk nazywają się subpopulacje limfocytów. Zresztą sam poziom komórek nk niewiele powie, dlatego trzeba zrobić subpopulacje bo najważniejszy jest %nk.
Ostatnia edycja: