reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Madziulka to się będzie działo:-p ja już w piątek będę testować kropka. To oczekiwanie na usg jest bardziej stresujące niż samo badanie pewnie. Czyli usg masz 2tyg po mnie, trzymam kciuki.

Dziewczyny blagam o pomoc mam do stymulacji lek fostimon 150 wydawalo nam sie to wszytsko takie proste a teraz nie wiem jak polączyć te substancje....fostimon mam po 75 jednostek czy moge użyć 1 rozpuszczalnika i dwoch proszkow? czy mam zużyć 2 rozpuszczalniki i 2 proszki?

Szkrabku odliczaj , ja tydzień przed wizytą nie będę pewnie spać mogła:-)

Kate trzymam kciuki za kropka , na pewno będzie wszystko ok :-) a do Ciebie się oddalam , a nie gonię :-)
już 2 tygodnie różnicy a transfer tylko 3 dni różnicy :-) oby tylko było ok

Wczoraj powiedzieliśmy teściowej , pierwsze słowa jej ,że będzie babcia bawić (moja mama). już wiem ,że tylko jedną babcię ma nasze maleństwo...

Kochane, widać, że majowe weekendy się zaczęły, bo mało pisałyście :)
Jak minął weekend?
Ja odpoczęłam, troszkę pobalowałam na grillu ze znajomymi, bo od jutra zamierzam być w ciąży ;)

MAJ
11: Najki - wizyta kwalifikacyjna
11:Enenems druga beta+wizyta
11:AnneMarie - kontrola kurnikowa
12: sykatynka - udany transfer
12:hederka - wizyta usg
13: Hess - wizyta kontrolna
15:Kate_07 - usg genetyczne
21: Bunieczek - wizyta u hematologa
26: Sykatynka - weryfikacja/wizyta u dra K
28: Szkrabek - usg genetyczne
28: Madziulka - usg genetyczne
29: Emenems - wizyta serduszkowa

Hess - criotransfer
andromeda5 - criotransfer
blueskye - criotransfer
UdaSię - criotransfer
Dorotka - criotransfer

CZERWIEC
02: Tola32 - wizyta u immunologa
03: Bunieczek - spotkanie z synusiem przez USG
13: Agapl - wizyta kontrolna i początek stymulacji

LIPIEC

01: Tola32: wizyta u drugiego immunologa

Coś nas mało się tu robi staraczek, większość to już ciężarówki :) ale mam nadzieję, że niedługo wątek całkiem opustoszeje, bo wszystkim nam się uda :)
Dorotkav - co u Ciebie?

reklama
Emenems, nie dziękuję :)
Tym razem jestem trochę spokojniejsza, mniej się denerwuję, nadzieja oczywiście jest ogromna i tym razem statystyki są jakby dla mnie korzystniejsze bo jeden transfer nieudany mam już "wykorzystany"... ale nigdy nic nie wiadomo, dlatego jestem od razu umówiona do dra K i jakby co to będę robiła histeroskopię...

Do góry