reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Bo nie ufam włoskim lekarzom. Byliśmy we włoskim szpitalu i mieliśmy rozpocząć procedurę, ale mieliśmy wrażenie że w Polsce to wygląda jakoś porządniej. Poza tym w Italii długie oczekiwanie a my już nie mieliśmy czasu na ceregiele.

Bo nie ufam włoskim lekarzom. Byliśmy we włoskim szpitalu i mieliśmy rozpocząć procedurę, ale mieliśmy wrażenie że w Polsce to wygląda jakoś porządniej. Poza tym w Italii długie oczekiwanie a my już nie mieliśmy czasu na ceregiele.

A ja jestem zadowolona i z tego co widzę wszystko jest to samo. Robią masę badań przed podejściem w tym badania genetyczne bez których nie ma szans na rozpoczęcie. Także ja póki co nie narzekam aczkolwiek nie wiem co będzie dalej.....

A ja jestem zadowolona i z tego co widzę wszystko jest to samo. Robią masę badań przed podejściem w tym badania genetyczne bez których nie ma szans na rozpoczęcie. Także ja póki co nie narzekam aczkolwiek nie wiem co będzie dalej.....

Kochana. I to najważniejsze! Życzę, żeby się udało. Tak, owszem, pod względem liczby badań przed in vitro Włosi są bardzo solidni. Ale już w przypadku kd tak dobrze nie ma. Przydzielają ci dawczynię i nie wiesz o niej kompletnie nic. Takie przepisy. No a u mnie o kd właśnie się wszystko oparło. I z podwójnym sukcesem :) Tfu tfu. Trzymam kciuki za Ciebie:) sasiadko; )

reklama
Monia, to nowy program z PEG i wyjdzie o co chodzi.Kochana masz jakes 500.ooo komorek,napewno jest pare dobrych, A co do ukladania w glowie...hmmm to kazda z nas ma jakiegos bzika i u kazdej szuka sie tej jedynej .Najwazniejsze zeby twoja glowka sie nie poddawala,a robili Ci genetyke??

Łoh, aż tyle? ;))
Eh... no może jakoś to będzie.. musi.. :)
Nie, genetyki nie miałam robionej.

Emi, to jednak nie Stefcia?;)) Czadowe imię;)

Mąż chce mnie zabrać na Święta w ciepłe kraje. Ale ja się boję terrorystów ;(

Ostatnia edycja:
Do góry