Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Kochana. Triest jest we Włoszech północno - wschodnich. O Triescie w Polsce nie słyszałam. Tak, znam Ferrarę
DorotaMie i Silvia84-jestescie genialne obie...:-):-)
:-)
wystarczy wejsc na forum i robi sie weselej![]()
Trochę śmiechu przyda się od czasu do czasu wśród tych naszych trudnych przejść hehehe....![]()
Ja u J. SzamatowiczaJestem pacjentką dr J. Domitrza, a ty ??
Bo nie ufam włoskim lekarzom. Byliśmy we włoskim szpitalu i mieliśmy rozpocząć procedurę, ale mieliśmy wrażenie że w Polsce to wygląda jakoś porządniej. Poza tym w Italii długie oczekiwanie a my już nie mieliśmy czasu na ceregiele.
A ja jestem zadowolona i z tego co widzę wszystko jest to samo. Robią masę badań przed podejściem w tym badania genetyczne bez których nie ma szans na rozpoczęcie. Także ja póki co nie narzekam aczkolwiek nie wiem co będzie dalej.....
Monia, to nowy program z PEG i wyjdzie o co chodzi.Kochana masz jakes 500.ooo komorek,napewno jest pare dobrych, A co do ukladania w glowie...hmmm to kazda z nas ma jakiegos bzika i u kazdej szuka sie tej jedynej .Najwazniejsze zeby twoja glowka sie nie poddawala,a robili Ci genetyke??