ewelin86
Fanka BB :)
hahaha Która taka dowcipnaJa dziś przed punkcja mówię : ciekawe jakie te moje jajka będą. A pielęgniarka : a co pani kura jest![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
hahaha Która taka dowcipnaJa dziś przed punkcja mówię : ciekawe jakie te moje jajka będą. A pielęgniarka : a co pani kura jest![]()
Kilka razy by mi się przy dr wyrwał nasz slangJa dziś przed punkcja mówię : ciekawe jakie te moje jajka będą. A pielęgniarka : a co pani kura jest![]()
No ja o mały włos na ostatnie wizycie nie powiedziałam "no to kiedy jajcobranie"Kilka razy by mi się przy dr wyrwał nasz slangpewnie miałby ubaw
![]()
Ona jest dobraTak pani Edytka
Witaj Butterfly![]()
Ha. Ja o jajcach często.No ja o mały włos na ostatnie wizycie nie powiedziałam "no to kiedy jajcobranie"![]()
WitajWitajcie,
jestem tu nowa. Zresztą cała sytuacja jest dla mnie nowa i nie bardzo umiem się w tym odnaleźć. Kilka miesięcy temu dowiedzieliśmy się, że z wynikami mojego męża jedyną szansą na dziecko jest in vitro. Jestem w trakcie brania tabletek antykoncepcyjnych i nie bardzo wiem, czego spodziewać się dalej. Za tydzień mam wizytę u lekarza na kontrolne USG. Wtedy ma mi rozpisać co dalej.
Jak to u Was wyglądało? Jak długo trwa proces przygotowania do transferu? Jest jakaś zasada? Mamy długi protokół.
Witajcie,
jestem tu nowa. Zresztą cała sytuacja jest dla mnie nowa i nie bardzo umiem się w tym odnaleźć. Kilka miesięcy temu dowiedzieliśmy się, że z wynikami mojego męża jedyną szansą na dziecko jest in vitro. Jestem w trakcie brania tabletek antykoncepcyjnych i nie bardzo wiem, czego spodziewać się dalej. Za tydzień mam wizytę u lekarza na kontrolne USG. Wtedy ma mi rozpisać co dalej.
Jak to u Was wyglądało? Jak długo trwa proces przygotowania do transferu? Jest jakaś zasada? Mamy długi protokół.
Witaj butterflyWitajcie,