To załóżmy, że będzie 5:* Ja nie mówię, że te 2 nie urosną, ale lekarzowi akurat te 2 się nie podobały. Ale będzie co ma być, a wiem, że będzie dobrze![]()
reklama
Falka302
Fanka BB :)
Jak sobie ma wywolam hahaFalka kiedy przyjdzie twoja małpa@@@?
Falka302
No nie? Wydaje mi się że lecą z postanowieniem minimum leków maksimum szczęścia. Ale in vitro to nie tylko kupon totolotka...wogóle doktorek milczący, na USG zapytal się czy nie mam endometriozySuper. Przynajmniej jyz znasz plan. Teraz to zleci już.
Z tego co kojarzę acard cis z ukrwieniem macicy miał wspólnego.
Zauważyłam, że u nas w klinice w ogóle mają inne " zwyczaje".

agatek28
Dziewczyny blagam o porade:
Boli mnie krzyz!! Ciezko opowiedziec mi o mocy tego bolu, bo kazdy ma inny prog bolu. Boli mnie kosc ogonowa. Jestem strasznie zestresowana, siedze i rycze... wiadomo bole krzyzowe moga zwiastowac najgorsze. Ja mam tylozgiecie macicy i czesto podczas owulki czy @ odczuwalam wszystko w krzyzu. Czytalam ze niby macica sie odwraca...
Co mam robic? Bylam w pt na usg, ciaza rozwija sie prawidlowo, serduszko bije prawidlowo, cialko zolte jest. Wszystko ok, tylko te bole :'(
Jeszcze sie naczytalam ze bole krzyzowe+brak objawow ciazowych to poronienie. Jestem zalamana. Mysle, zeby moze sie umowic na wizyte do tutejszego ginekologa, zeby sprawdzil czy wszystko ok...
Boli mnie krzyz!! Ciezko opowiedziec mi o mocy tego bolu, bo kazdy ma inny prog bolu. Boli mnie kosc ogonowa. Jestem strasznie zestresowana, siedze i rycze... wiadomo bole krzyzowe moga zwiastowac najgorsze. Ja mam tylozgiecie macicy i czesto podczas owulki czy @ odczuwalam wszystko w krzyzu. Czytalam ze niby macica sie odwraca...
Co mam robic? Bylam w pt na usg, ciaza rozwija sie prawidlowo, serduszko bije prawidlowo, cialko zolte jest. Wszystko ok, tylko te bole :'(
Jeszcze sie naczytalam ze bole krzyzowe+brak objawow ciazowych to poronienie. Jestem zalamana. Mysle, zeby moze sie umowic na wizyte do tutejszego ginekologa, zeby sprawdzil czy wszystko ok...
annemarie
Jak sobie ma wywolam hahadostalam przyzwolenie na dupka więc zaczęłam brać czyli spodziewana malpa za 10-12dni.
ej to moze zaczniemy malpe razem
Może i masz rację. Nie wiem na ile im to szczęście wychodzi ale, ale.No nie? Wydaje mi się że lecą z postanowieniem minimum leków maksimum szczęścia. Ale in vitro to nie tylko kupon totolotka...wogóle doktorek milczący, na USG zapytal się czy nie mam endometriozyno ale że jak się pytam? To mówi że to pozostałość po punkcji...?!
![]()
U swojego byłaś?
No nie kupon. I dobrze. Bo ja mam tyle szczęścia, że w ciąży nigdy bym nie była
Mi głupiej tęskno za moim dr.
annemarie
Dziewczyny blagam o porade:
Uspokoj sie przede wszystkim, co masz przeciwbolowego w chacie???
Plod naciska tobie na nerwy od kregoslupa, a to promirniuje na kosc ogonowa,WSZYSTKO JEST OK Z DZIDZIA
reklama
ewelin86
Westi dobrze piszę. Czytając się nakręcasz i zaczynasz się stresować. Jak masz możliwość i Cię to uspokoi to idź jutro do lekarza :*Agatek po co czytasz i się nakrecasz? Przecież byłaś na wizycie i ok wszystko.
Jeśli masz się uspokoić to idź do.lekarza jutrolepiej tak niż sie stresowac :*
Podziel się: