reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Super. Przynajmniej jyz znasz plan. Teraz to zleci już.
Z tego co kojarzę acard cis z ukrwieniem macicy miał wspólnego.
Zauważyłam, że u nas w klinice w ogóle mają inne " zwyczaje".
No nie? Wydaje mi się że lecą z postanowieniem minimum leków maksimum szczęścia. Ale in vitro to nie tylko kupon totolotka...wogóle doktorek milczący, na USG zapytal się czy nie mam endometriozy :errr: no ale że jak się pytam? To mówi że to pozostałość po punkcji...?!:confused:

Dziewczyny blagam o porade:

Boli mnie krzyz!! Ciezko opowiedziec mi o mocy tego bolu, bo kazdy ma inny prog bolu. Boli mnie kosc ogonowa. Jestem strasznie zestresowana, siedze i rycze... wiadomo bole krzyzowe moga zwiastowac najgorsze. Ja mam tylozgiecie macicy i czesto podczas owulki czy @ odczuwalam wszystko w krzyzu. Czytalam ze niby macica sie odwraca...
Co mam robic? Bylam w pt na usg, ciaza rozwija sie prawidlowo, serduszko bije prawidlowo, cialko zolte jest. Wszystko ok, tylko te bole :'(
Jeszcze sie naczytalam ze bole krzyzowe+brak objawow ciazowych to poronienie. Jestem zalamana. Mysle, zeby moze sie umowic na wizyte do tutejszego ginekologa, zeby sprawdzil czy wszystko ok...

No nie? Wydaje mi się że lecą z postanowieniem minimum leków maksimum szczęścia. Ale in vitro to nie tylko kupon totolotka...wogóle doktorek milczący, na USG zapytal się czy nie mam endometriozy :errr: no ale że jak się pytam? To mówi że to pozostałość po punkcji...?!:confused:
Może i masz rację. Nie wiem na ile im to szczęście wychodzi ale, ale.
U swojego byłaś?
No nie kupon. I dobrze. Bo ja mam tyle szczęścia, że w ciąży nigdy bym nie była :)
Mi głupiej tęskno za moim dr. :)

Agatek po co czytasz i się nakrecasz? Przecież byłaś na wizycie i ok wszystko.
Jeśli masz się uspokoić to idź do.lekarza jutro :) lepiej tak niż sie stresowac :*

Dziewczyny blagam o porade:

Boli mnie krzyz!! Ciezko opowiedziec mi o mocy tego bolu, bo kazdy ma inny prog bolu. Boli mnie kosc ogonowa. Jestem strasznie zestresowana, siedze i rycze... wiadomo bole krzyzowe moga zwiastowac najgorsze. Ja mam tylozgiecie macicy i czesto podczas owulki czy @ odczuwalam wszystko w krzyzu. Czytalam ze niby macica sie odwraca...
Co mam robic? Bylam w pt na usg, ciaza rozwija sie prawidlowo, serduszko bije prawidlowo, cialko zolte jest. Wszystko ok, tylko te bole :'(
Jeszcze sie naczytalam ze bole krzyzowe+brak objawow ciazowych to poronienie. Jestem zalamana. Mysle, zeby moze sie umowic na wizyte do tutejszego ginekologa, zeby sprawdzil czy wszystko ok...

Uspokoj sie przede wszystkim, co masz przeciwbolowego w chacie???
Plod naciska tobie na nerwy od kregoslupa, a to promirniuje na kosc ogonowa,WSZYSTKO JEST OK Z DZIDZIA :) co sie dzieje jak sie polozysz i podkurczysz nogi? probuj rozne pozycje

reklama
Agatek po co czytasz i się nakrecasz? Przecież byłaś na wizycie i ok wszystko.
Jeśli masz się uspokoić to idź do.lekarza jutro :) lepiej tak niż sie stresowac :*
Westi dobrze piszę. Czytając się nakręcasz i zaczynasz się stresować. Jak masz możliwość i Cię to uspokoi to idź jutro do lekarza :*

Do góry