reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

jutro prima a prilis, mozesz go lekko zrobic w dzieciola,niech nie mysli ,ze jedyny na tym swiecie...;)

Moja kolezanka ,zerwala z facetem w zeszlym roku 1 kwietnia:):) 10 min nagrywala sie jemu na sekretarke, kazala zwrocic klucze itp. Przyjechal do niej w srodku nocy,roztrzesiony z tymi cholernymi kluczami i lzami w oczach. Wogole sie nie pokapowal,a potem prawie jej naciupal ,jak mu powiedziala:)ze to byl zart.

Moim zdaniem cholernie glupi.
Popieram, bez sensu taki żart. Jak można wogole takie coś wymyślić. Ciekawe jakby ona zareagowała jakby usłyszała ze to zart

reklama
Bo to chodzi o to żeby obie strony się śmiały. A nie żeby komuś było przykro. Chyba, że kogoś bawi krzywda innych. Co już w ogóle jest obłędem. :/
Postanowienie: nie robimy sobie jutro przykrych żartów ;)

Ann, no patrz! A moja przyjaciółka w nocy busem jedzie do Berlina! A że nocuje u mnie, to też noc zarwana...

A mój M oświadczył się 1 kwietnia i pierwsze co, to się upewnilam, czy to nie prima aprilis! ;)

Dziewczyny! Nowy miesiąc, nowe nadzieje!! :)

KWIECIEŃ

1: Nova - wizyta w klinice
1: westaice - betowanie 
1: Malina780 - podglad w czasie stymulacji
1: Bety72 - usg i ustalenie terminu crio
1: kasia_basia - punkcja
1: olo2012- punkcja
1: najki - start z gonapeptylem

2: ewelin86 - punkcja
3: natula - crio
4: Hess- usg w Novum
4: szila - betowanie 
4: martka83 - kroplowka przed crio
5: martka83 - crio 
6: Nikaa - wizyta u gin prowadzącego ciąże
6: onadlaniego - wizyta u gin prowadzącego ciaze
6: Olusja - usg Kropkowe
6: megi - podgląd w trakcie stymulacji
7: ewa262292- crio
8: Hess - wizyta u gin prowadzącego ciazę
10: madzionga - prenatalne w I trymestrze
11: 24Magda - wizyta u gin prowadzącego ciaze
13: Aniołkowamama: usg połówkowe
19: Natalia89 - wizyta genetyczna O ewentualny start z zastrzykami
20: Anika - wizyta u gin prowadzacej
20: Martini - wizyta u gin prowadzacej
25: monika1134 - wstępny termin transferu
25: Ewunka - usg kontrolne przed stymulacja
27: Hess - usg polowkowe

MAJ
Annemarie - transfer  
12: Ewa651 - usg polowkowe

Kogo i na kiedy dopisać?
Czy aby kogoś nie pozarlo? 

Super, dawaj :D a późnej transfer razem i betka :) i będziemy miały forumowe bliźniaki. O tak sobie wymyśliłam o! :)
Westi u swojego byłam. Ale było peeelno ludzi bo dziewczyny z całymi rodzinami chodzą, normalnie byly mamy,siostry, koleżanki... no tłumy. Wizyta krótka ale sensowna. Jednym slowem może być. Nie tęsknię jak Ty :))
Agatek idź na wizytę jak masz się uspokoić. Jak się tak źle czulam po punkcji to też poszlam dodatkowo nie do swojego gina żeby zobaczył co i jak.

Kate p7 jesteś tam? Pamiętasz rozmawialysmy o teratospermii mojego M. Morfologia poprawila się od września z 1% do 4% SAMA, to możliwe? :) a pobrane komórki po pick up oznaczone M1, M2 to o co chodzi?
hello, jestem jestem:-) tylko łatwiej mi cytuje się moje posty, bo nie mam czasu na przegląd BB.
Zmiana morfo z 1% na 4% to po prostu zmiana wynikająca z dynamizmu nasienia, jakby było 16% to wtedy jest wow, no niech będzie 9%:-p Co do MII to oznaczenie dojrzałej komórki, MI komórki prawie dojrzałej, czyli takiej która by dojrzała w toku stymulacji. GV głęboko niedojrzałe lub zdegenerowane.

reklama
Do góry