reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

Natalia,Jak po transferze i gorze lekow.to mnie kluje,to mnie ciagnie,serce po estradiolu wali jak szalone,rano myslalam,ze puszcze pawia,a taraz sie pakuje i ciesz,ze jutro bede spala w moim lozku a nie na tym w hotelu,jakies ortopedyczne tu maja:-Dwszystko ok.poza tym.
No za fajnych łóżek nie ma ale czego się nie robi dla kropeczkow;)
Myślę że za te leki czekanie i wogole czeka Cię mega nagroda Annie i będą dwie grube krechy bądź wyyysoka beta która będzie tajemnica i kolejna rozroba nw kalendarzu Aniki hihi

reklama
Natalia :*
A te łóżka to może takie specjalne do "zachodzenia" dobre :D
No za fajnych łóżek nie ma ale czego się nie robi dla kropeczkow;)
Myślę że za te leki czekanie i wogole czeka Cię mega nagroda Annie i będą dwie grube krechy bądź wyyysoka beta która będzie tajemnica i kolejna rozroba nw kalendarzu Aniki hihi
Ja tez spie na twardym materacu .ale o deskach nie bylo mowy:-p

Dziewczyny którym niestety się nie udało tule was mocno... Nie poddawajcie się i walczcie dalej

Butterfly trzymam mocno zaciśnięte kciukasy za Ciebie kochana i czekam na wieści jak się czujesz mamusiu kropusia;))

Annemarie a Ty jak tam ? Samopoczucie wporzadku? Jak tam wizyta w Czechach? Koniecznie spróbuj LANGOSZY to ich bardzo dobry smakołyk polecam;))

Ewelin i Pisanka nigdzie się nie wybierajcie trzeba tu dużo osób do tańców za Ann i Westi same nie damy rady;))

Gdyby nie to,że Maleństwo jest z nami, to miałaby non stop objawy ciąży urojonej- cały czas jestem dziś głodna :-)
Mąż gada do brzucha, śpiewa, przytula się- czyste szaleństwo :-)

Może cos w tym jest. A najgorsze jest to że nie ma z kim o tym porozmawiać:( ja mam tylko was. Moi teście nie bardzo rozumieją temat a jak zdecydowałam się powiedziec przyjaciółce bo mowie ona mój rocznik to zrozumie ale spotkałam się z bardzo dziwna reakcja. Dla niej zajść w ciążę to nie problem. Ma 2 dzieci i teraz jedzie na antykach żeby nie zajść w ciążę. Juz wcale nie poruszam tego tematu bo mi przykro ze tak podeszla do tego:(
ja tez miałam różne przejścia ze znajomymi, tylko moi chcieli słuchać jak nie potrafili zrozumieć:-p To była szybka i skuteczna selekcja i szczerze więcej pseudo katolików miało problem z ivf, niż osoby NAPRAWDE wierzące. ZZal z powodu poronienia rozumiały koleżanki które zaliczyły wpadkę a nie te co jak ja planowały... dużo było tych paradoksów. Wtedy zrozumiałam,ze nie ważne kto co w zyciu przeszedł, tylko co ma w środku...gadaj gadaj to pomaga:-) wszystkie Cie tutaj rozumiemy. Jak już będzie po wszystkim, to zobaczysz jak bardzo na Ciebie to wszystko wpłynęło, ale będziesz silniejsza i będziesz miała to cos:-) ten dodatkowy "pryzmat", żeby patrzeć na zycie pod innym kątem.

reklama
Do góry