reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

Motylku a jaki u was jest problem ze kaza wam zrobic immunofenotypizacje krwi. Czyzby lekarz podejrzewal ze twoj organizm zniszczyl zarodek ?
Nie kazali mi właśnie tego robić, a czytam,że niektóre dziewczyny to miały zlecone. Nam lekarz kazał zrobić tylko fragmentację DNA plemników, nota bene dzisiaj odbieramy wynik.

reklama
Hej dziewczyny
Kciuki za dzis!!!
Moniusia co u Ciebie?? Nic nie dałas znać co u Was :)
Pisanka uwazam podobnie jak Martini, ze w ciazy takie bole sa normalne i w szpitalu Ci nic na to nie poradzą, co najwyzej magnez w kroplówce, wiem to z wlasnego doswiadczenia. Lepiej lezec w domu jesli nie ma silnych skurczy ani krwawien.

Powodzenia dziś, dziewczyny!
Gosiu, niech bedzie dobrze!!

Tiutienka, witaj i tu :) ja progesteron miałam do 16tc.

Czesc Laski! mam za dwa dni transfer i mam pytanie czy to jest bolesny zabieg? :)

no to ja chyba jestem jedyna, która napisze, ze dla mnie to był bardzo bolesny zabieg. dwukrotnie. wczesnieja miałam iui i myslałam, że bedzie podobnie, czyli bezbolesnie, szybko i łatwo, a tu zonk.
normalnie trwa to kilka minut, u mnie kilkaadziesiąt i w ruch poszły różne dziwne narzedzia, na których wspomnienie do tej pory mi słabo:/
ale ja jestem przypadkiem jednym na tysiać, wiec na pewno nie podzielisz mojego losu :)
powodzenia!

reklama
Do góry