reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

Wcale :D:D I w sumie czekałam do wizyty na informację ile się zapłodniło i do której doby doszły. Nie wiem jak mi się to udało ale w trakcie punkcji miałam taki zapieprz w pracy, że nie miałam czasu o tym myśleć.
Mi powiedzieli, ze będą do mnie dzwonić w środę lub w czwartek, ale chciałabym wiedzieć czy się podzieliły czy nic nie zostało. Ja jestem na zwolnieniu i wysiedzieć nie mogę. Powiedzieli mi, ze jak będą mieli faworyta to w piątek już transfer, ponieważ my mamy to primo vision i łatwiej im będzie podjąć decyzje.

reklama
Mój Boże to naprawdę młody facet i od czego to sie zaczęło a lekarze dlaczego dają tylko 3 miesiące to az tak strasznie jest ?
od czego sie to wzieło nie wiadomo...no jest zaawansiwany watroba zajeta...i 6 przerzutow duzych do pluc i cala masa malutkich ...w miesiac z chemia urosły o 4mm kazdy... no szybko leci...boje sie ze go strace ale wole o tym nie myslec zeby nie zwariowac...

Juz po wizycie wszystko dobrze,wyniki z krwi z badan prenatalnych tez dobre z moczu i morfologi tez dalej nie wiem co mam :) ale ważne by zdrowe i bylo wszystko dobrze zaczelam 13t4d wizyta za miesiąc ,zastrzyki prolutex wybrac do konca te 4 co mam i odtsawiam tak samo duphaston zmiejszone dawki wiec to tyle,kolo 14 wizyta u rodzinnej żeby zbadala mnie z tym moim przeziębieniem.

od czego sie to wzieło nie wiadomo...no jest zaawansiwany watroba zajeta...i 6 przerzutow duzych do pluc i cala masa malutkich ...w miesiac z chemia urosły o 4mm kazdy... no szybko leci...boje sie ze go strace ale wole o tym nie myslec zeby nie zwariowac...
Nie myśl o tym ciesz się każda chwila spedzona razem nie pokazuj ze się boisz bo tylko gorzej będzie wspieraj go jak tylko możesz a czas pokaże co będzie dalej a jak z szansami na ivf

reklama
Juz po wizycie wszystko dobrze,wyniki z krwi z badan prenatalnych tez dobre z moczu i morfologi tez dalej nie wiem co mam :) ale ważne by zdrowe i bylo wszystko dobrze zaczelam 13t4d wizyta za miesiąc ,zastrzyki prolutex wybrac do konca te 4 co mam i odtsawiam tak samo duphaston zmiejszone dawki wiec to tyle,kolo 14 wizyta u rodzinnej żeby zbadala mnie z tym moim przeziębieniem.
Super. Cieszę się że wszystko ok :)

Do góry