Oczekiwanie2017
Fanka BB :)
Tak, w poniedziałek była 32,88
To w takim razie przyrost dobry
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tak, w poniedziałek była 32,88
Kurcze dżoasia ja bym oszalała jakbym była na twoim miejscu. I znow tyle czekania w niepewności...ponoć nie, na razie nie ma żadnego zagrożenia
ja bym brała 2 ale wiadomoA co jeśli jeden mówi że dwa a drugi że jeden?? Niezła kołomyja w głowie...
Ja brałam dwa zarodki a został z nami jedenA co jeśli jeden mówi że dwa a drugi że jeden?? Niezła kołomyja w głowie...
looz, już się przyzwyczaiłam do tego wegetowania w łóżku... no i wolę czas spędzać z wami niż w pracyKurcze dżoasia ja bym oszalała jakbym była na twoim miejscu. I znow tyle czekania w niepewności...
Spoko... Doszliśmy do etapu że razem się śmiejemy że jesteśmy niedorobieni..Może on dodatkowo to przeżywa, że to "jego wina". Wiadomo, że tak nie jest, ale jakby mój tak histeryzował przeze mnie to miałabym ochotę sobie żyły podciąć
My po wizycie! Malutki ma już 1230 gram. Serduszko 150/min. Wiercił się!
ET: 07.04.2017 [emoji173][emoji173][emoji173][emoji173]
no to nie ma się co martwićSpoko... Doszliśmy do etapu że razem się śmiejemy że jesteśmy niedorobieni..
Jak mówię że trochę za wolno rosną to się śmieje że to przecież nic dziwnego do tatuś też się zawsze spóźnia![]()
Z bliźniaków też już były u nas żarty że każdy ma swoje na 18 lat a później porównamy efekty wychowania...ja bym brała 2 ale wiadomonie po to żeby zwiększyć szansę, tylko po to, żeby urodzić bliźniaki
![]()
Kochana a czy mi coś umknęło czy ty miałaś wczoraj wizytę i się nic nie pochwaliłaś?? Czy to już skleroza u mnie...??Czyli wszystko idealnie. Dalszej spokojnej ciąży życzę![]()