reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

@Pixie_Dixie mozesz iść zrobić wynik z progesteronu? Jak tak to idź zrób. :)

W poniedziałek pójdę bo na weekend to wszystko zamknięte ...

O rety co za parszywy dzień... Pixi a to nie jest termin @??

Nie wiem, bo u mnie ostatnio to rożnie z ta @ było. Dołożę luteiny i będę czekać do środy, chociaż nie wiem czy w pon jeszcze nie podjade po prolutex

Mylalam o tym ale nie mam sily sie z nimi klocic. Badanie mam na rano, wiec jakos te 1,5 dnia wytrzymam. Gdyby nie test dopiero pojechalabym prawie za 3 tygodnie. Zyc mi sie normalnie odechciewa :(

Kochana trzymaj sie, mam nadzieje, ze to jakaś zepsuta seria testów. A z kropeczkiem wszystko dobrze. [emoji8]

"Będziesz szczęśliwa"-powiedziało Życie "...ale najpierw nauczę Cię być silną"

reklama
3 raz jestem przygotowana do transferu i nigdy żaden mi go nie przepisał!
Jestem aż taka dziwna? Czy o co chodzi? :p

Ja miałam crio na naturalnym cyklu i tez nie miałam żadnych prawie leków (prócz suplementów). Teraz byłam na sztucznym cyklu i encorton od 2dc do odwołania ... Ty jesteś na sztucznym? Czy naturalnym?

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Ja miałam crio na naturalnym cyklu i tez nie miałam żadnych prawie leków (prócz suplementów). Teraz byłam na sztucznym cyklu i encorton od 2dc do odwołania ... Ty jesteś na sztucznym? Czy naturalnym?

Sztucznym w poniedziałek będzie 9 dc. I właśnie nie wiem czy to nie będzie za późno na encorton

Mogla to byc ciaza biochemiczna... tak, mozliwe jest, ze nic nie poczulas i beta spadla bez krwawienia. Ale byc moze test byl jakis wadliwy, mysle ze w takiej sytuacji powinni ci bez problemu zrobic badania...

Jeden test moze i wadliwy ale dwa? Fakt, ze z tego samwgo opakowania. Moze byc ciaza biochemiczna pomimo, ze beta byla 188? Normalnie uspokoic sie nie moge. Az zapalilam.. :(
Wszystko możliwe ja w czwartek zrobiłam test zobaczyłam dość widoczne dwie kreski wczoraj powtórzyłam i to z porannego moczu i prawie niewidoczna druga taki ledwo widoczny cień powtórzyłam i kolejny też taki sam wiec się trochę podłamałam ale dziś rano zrobiłam kolejne i piękne dwie już naprawdę porządne krechy więc sama widzisz jak to bywa z tymi testami...

Dzwonilam do kliniki. W poniedzialek mam przyjechac na bete. W weekendy laboratorium nieczynne. Puki co mam brac dalej leki..
Najwazniejsze ze cos zrobia. Trzymaj sie dzielnie!

Dzwonilam do kliniki. W poniedzialek mam przyjechac na bete. W weekendy laboratorium nieczynne. Puki co mam brac dalej leki.. Ze szpitalem sobie podaruje, wytrzymam jakos do poniedziałku. Juz teraz to i tak mi nikt nie pomoze :(

To nie ma znaczenia czy na sztucznym czt na naturalnyn. Dziewczyny ktore staraja sie naturalnie ale maja jakies problemy np z immunologia tez biora encorton

reklama
Do góry