reklama

In vitro 2024 - refundacja

WOW! Nie miałam pojęcia, że są takie praktyki. To pewnie zależy od powodu niepłodności, których u mnie może być kilka. Gratuluję, bo to ogromne osiągnięcie!
Z tych 7 nie skorzystamy. Bo zaszłam w ciążę od razu po punkcji.
Ja mam między innymi pcos. U mnie albo dużo komórek albo nic. Dużo komórek wiąże się z przestymulowaniem. Na więcej punkcji już i tak bym się nie zdecydowała.

reklama
Z tych 7 nie skorzystamy. Bo zaszłam w ciążę od razu po punkcji.
Ja mam między innymi pcos. U mnie albo dużo komórek albo nic. Dużo komórek wiąże się z przestymulowaniem. Na więcej punkcji już i tak bym się nie zdecydowała.
Czyli w takim przypadku te 7 musicie oddać?
Mnie ciężko coś powiedzieć, bo tylko raz miałam stymulację z kiepskim efektem, bo dwie komórki, a w finale dwa zarodki, które sie nie rozwinęły. 😐
Ja, nie wiem czy ma to jeszcze sens, ale chyba sama dla siebie zbadam jeszcze AMH.

Czyli w takim przypadku te 7 musicie oddać?
Mnie ciężko coś powiedzieć, bo tylko raz miałam stymulację z kiepskim efektem, bo dwie komórki, a w finale dwa zarodki, które sie nie rozwinęły. 😐
Ja, nie wiem czy ma to jeszcze sens, ale chyba sama dla siebie zbadam jeszcze AMH.
Ja mam amh z kosmosu 23. I co z tego jak mają problem z dojrzewanie i też są kiepskiej jakości. Celowaliśmy w 1/2 zarodki.
Będziemy sprawdzać czy można oddać je do badań. Chcieliśmy na początku oddać ale jakoś w tej ciąży coś mi się poprzestawiało w głowie i nie chce tego zrobić

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry