• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

In vitro 2024 - refundacja

reklama
U mnie nie ma co badać, na następnej wizycie będzie kwalifikacja, ale musimy poczekać na wyniki badań genetycznych mojego K, on musi odbębnić jeszcze jedno badanie nasienia i wizytę u androloga. No i oczywiście dla niego badania hormonalne. Kamień z serca, że to tak szybko może się stać 🥺 Pani doktor mówiła nawet o kwietniu

Cześć dziewczyny, pozwólcie ze sie przedstawię. Mam obecnie prawie 38 lat, na stanie tęczowy synek z in vitro ktory zaraz kończy 3 latka. Droga po niego byla bardzo kreta i wyboista. 8 transferów, kilka poronien. Kir AA, szczepienia itp. Obecnie posiadamy jeden zarodek w klinice po którego lada moment wracamy 😍 czekam na @( pierwszy raz w życiu nie chce żeby szybko. przychodził gdyz czekamy na wynik cytologi 🫣 i podchodzimy do transferu.

Ja czekam na transfer. Mialam miec wczoraj ale dopadlo mnie tydzien temu zapalenie pęcherza wiec przesunięty o 1 cykl
współczuję 😟 ja czekam na wynik cytologi i ruszamy. transfer powinnam mieć miedzy 1 a 3 kwietnia 🫣🫣🫣🫣( takie moje obliczenia patrzac na wczesniejszs transfery) mam nadzieje ze @ nie przyjdzie szybciej niz zawsze, ani później 🫣🫣🫣 bo wiadomo jak to jesy jak sie na niego czeka 🫣

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry