reklama

In vitro 2024 - refundacja

Wiecie co, mimo ze mam juz tęczowego synka, podchodząc kolejny raz do starań boje sie okropnie. Czuje wielka ekscytacje że znowu startujemy, że być może zaraz znowu bede w ciąży, a z drugiej strony okropnie się boję kolejnej porażki. Ciagle mam w sobie nadzieję ze cialo jeszcze pamieta czas ciąży ( w grudniu dopiero przestałam karmic piersią) że teraz pójdzie szybciej bo już wiemy co jest przeszkodą. Jesteśmy niby mądrzejsi, Ale Boję się że znowu sie zalamie jak sie nie uda 😟Moim marzeniem było mieć synka którego dzięki medycynie mam. Moim kolejnym marzeniem było żeby on mial rodzeństwo. Kiedyś spełnieniem marzeń było mieć chodz jedno dziecko.... dzis planuje kolejny transfer po rodzeństwo dla niego 🥹czy sie uda, nie wiem. Mam ogromna nadzieję w sobie ze tak. Ale wiem że zrobie wszystko aby znowu tulić maleństwo do piersi. Aby moj syn nie został sam kiedy nas zabraknie. Czy sie uda? Tego nie wie nikt 😟
Podobnie miałam jak Ty, też obawy by się nie nastawić bo może się nie udać ale głowa i serduszko nastawiły się już dawno i też jestem wdzięczna że mam synka. I mnie się udało i mam nadzieję że się utrzyma ,bardzo się boje i analizuje każdy objaw... Co ma być to będzie ale prawda taka że zawsze mamy tego cudownego szkraba,nadzieję i spełnione jedno marzenie ❤️ I życzę Tobie by kolejne też się spełniło ❤️

reklama
Na innych forach widziałam, że jest podział na miesiące lub pory roku.
Fajnie by było, bo ten wątek trochę wymarł 🥹
dokladnie, Ja sama kiedyś prowadzilam kalendarz na wcześniejszym forum o refundacji. Dziewczyny pisaly kiedy maja wizyty, trzymalysmy kciuki, czekalismy na bete, pozniej na porod wszystkie wspolnie wspierajac sie każdego dnia. Ba nawet zyczenia na urodziny skladalysmy sobie. Patrzac na nasze daty urodzenia bądź dzieci 🥹 kazda wizyta była opisana, wszystko. Wiec co zaczynamy?? ja mogę byc pierwsza 🫣🤣 odżywiam forum? dla tych co przechodza przez to puerwszy raz, uwierzcie ze w grupie raźniej❤️

dokladnie, Ja sama kiedyś prowadzilam kalendarz na wcześniejszym forum o refundacji. Dziewczyny pisaly kiedy maja wizyty, trzymalysmy kciuki, czekalismy na bete, pozniej na porod wszystkie wspolnie wspierajac sie każdego dnia. Ba nawet zyczenia na urodziny skladalysmy sobie. Patrzac na nasze daty urodzenia bądź dzieci 🥹 kazda wizyta była opisana, wszystko. Wiec co zaczynamy?? ja mogę byc pierwsza 🫣🤣 odżywiam forum? dla tych co przechodza przez to puerwszy raz, uwierzcie ze w grupie raźniej❤️
Zgadzam się z tym że w kupię raźniej. Ja jestem dopiero na początku drogi, a w moim najbliższym otoczeniu same wpadki lub ciążę z pierwszego cyklu starań. Ciężko mi z kimś znaleźć wspólny język.

Zgadzam się z tym że w kupię raźniej. Ja jestem dopiero na początku drogi, a w moim najbliższym otoczeniu same wpadki lub ciążę z pierwszego cyklu starań. Ciężko mi z kimś znaleźć wspólny język.
dokladnie, nikt kto nie przeszedl badz przechodzi tego co ty nie zrozumie Cię tak jak my. Znam to z autopsji. Kiedys pare lat temu zaszlam w piersza wymarzona ciążę, niestety ja straciłam. W Ciąży była też wtedy bardzo bliska mi osoba. Po moim poronieniu nasze stosunki ulegly pogorszeniu. Nie mogłam cieszyć sie ich szczesciem gdy moje serce pękło na milion kawałków. 😟 z rosnacego brzucha i kazdego zdjecia z usg, gdy moje dziecko bylo w niebie 😟 moj kochany Aniołek 🥹Nie mogli tego zrozumieć, dlaczego nasze stosunki sie zmienily. Oni wystarczylo ze sie dotkneli i juz ciaza. my staralismy się dlugo o synka, w miedzy czasie kilka poronien, nieudanych transferów. Wiem ze bardzo nam kibicowali, wspierali itp. Ale to tak bardzo bolalo że im sie udalo a my stracilismy nasze maleństwo 😟 Dopiero po. moim porodzie zrozumieli, chodz pewnie nie do końca. Ale wiem ze kochaja mojego synka najmocniej na świecie.

no. więc mow kiedy masz teraz wizytę? zacznijmy we dwie kalendarz, a być może któraś z dziewczyn też dolaczy do nas 😍🤞🤞
My jeszcze wizyty nie mamy zaplanowanej, w piątek będę się kontaktować z prowadząca z drugimi wynikami nasienia i umowie wizytę 😁
Mam 28 lat, a partner 33 lata, dzieci nie mamy. Aktywnie staramy się od 10.2025, chociaż już dłuższy czas "ryzykowaliśmy". 13 lutego był na badaniu nasienia, które wskazuje na kryptozoospermie. Moim czynnikiem natomiast jest jedynie IO, a reszta wyników książkowa. 5 marca byliśmy w klinice i mój K dostał listę badań do zrobienia przed kwalifikacja, następna wizyta już będzie refundowana.

🌸🌸🌸Dzień dobry wojowniczki🌸🌸🌸❤️❤️

Trzymamy kciuki za wgryzanie się Kropków w nowe 9 miesięczne domki Mamuś🎉🎉
Życzymy cierpliwości

wszystkim oczekujących na wyniki i wizyty.💋

Ruszamy do boju po nasze szczęścia.

Czekamy na pozostałe dziewczyny i spełnienie największego marzenia każdej z nas bycia mamą. Trzymamy kciuki za same dobre wiadomości ✊✊✊

Shake it up baby, twist and shout 🎉

Będzie sie działo!🎉🎉😍

Wizyty :
13.03 - Kontakt z lekarzem w sprawie wyników @mariposa_
17.03 - Wizyta w klinice @JestemMama!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry