Crazylalafresh
Moderator
Dziewczyny po udanym transferze lub i nie miałyście mdłości ? Od testu pozytywnego 5dpt mam wieczorne ale nie codzienne,nie reguła, w poprzednim udanym tak nie miałam. Możliwe że to wina proga ? Biorę łącznie 7x dziennie...
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Dziewczyny po udanym transferze lub i nie miałyście mdłości ? Od testu pozytywnego 5dpt mam wieczorne ale nie codzienne,nie reguła, w poprzednim udanym tak nie miałam. Możliwe że to wina proga ? Biorę łącznie 7x dziennie...
Bo właśnie się zastanawiam czy przyjdą wymioty czy po odstawieniu proga około 12tc wszystko minie,boje się wymiotować i panikuje wtedy... Aż wstyd się przyznać...U mnie są mdłości ale też biorę sporo progesteronu![]()
Bo właśnie się zastanawiam czy przyjdą wymioty czy po odstawieniu proga około 12tc wszystko minie,boje się wymiotować i panikuje wtedy... Aż wstyd się przyznać...
Dzięki, Ty równieżU mnie też są same mdłości bez wymiotów póki co
Trzeba być dobrej myśli, nie mamy wpływu na objawy, trzymaj się![]()
pewnie ze mogą. Oni podaja maxymalny czas kiedy musza przyjść wyniki. Ja miałam czekać na moje wyniki okolo 2 tygodni. Okazało się ze przyszły po 4 dniach.Samych dobrych chwil dla nas wszystkich
Jutro partner jedzie do kliniki na badania genetyczne: kariotyp, CFTR i AZF, a w piątek powtórka z badania nasienia. Po badaniu nasienia będzie decyzja czy będziemy je mrozić jeszcze przed rozpoczęciem refundacji.
Ciekawe ile będziemy czekali na wyniki genetycznych, bo to przesądza, kiedy będziemy szli na następną wizytę w klinice i rozpoczynali procedurę. Wiem że spokojnie miesiąc, ale chyba mogą być wcześniej?