reklama

In vitro 2024 - refundacja

dzwoń do nich co 2 dzien i pytaj czy sa. powiedz ze Ci zależy na czasie. powinno sie udać 🤞🤞🤞
A ja moje drogie jutro mam jednak wizytę 😍😍😍🥹 udalo sie przełożyć ❤️ i prosto po pracy jedziemy 😍😍😍 Nie mogę w to uwierzyć ze wszystko idzie tak jak powinno, nic nie stoi na przeszkodzie. Oby tak zostalo 🥹❤️🤞🤞🤞

reklama
dzwoń do nich co 2 dzien i pytaj czy sa. powiedz ze Ci zależy na czasie. powinno sie udać 🤞🤞🤞
A ja moje drogie jutro mam jednak wizytę 😍😍😍🥹 udalo sie przełożyć ❤️ i prosto po pracy jedziemy 😍😍😍 Nie mogę w to uwierzyć ze wszystko idzie tak jak powinno, nic nie stoi na przeszkodzie. Oby tak zostalo 🥹❤️🤞🤞🤞
Kariotypu nie da się przyspieszyć, bo jest to kwestia namnożenia komórek 😕 AZF i CFTR będą szybciej, bo to standardowa metoda PCR.
Mamy dzwonić 4 dni przed wizytą żeby pytać się o wynik kariotypu, jeżeli by go dalej nie było, klinika będzie próbowała wyciągnąć wcześniej wyniki z laboratorium.

A co do Twojej wizyty to normalnie jak po nitce do kłębka 😁 Wszystko się układa do upragnionego celu 🫶🏻

Kariotypu nie da się przyspieszyć, bo jest to kwestia namnożenia komórek 😕 AZF i CFTR będą szybciej, bo to standardowa metoda PCR.
Mamy dzwonić 4 dni przed wizytą żeby pytać się o wynik kariotypu, jeżeli by go dalej nie było, klinika będzie próbowała wyciągnąć wcześniej wyniki z laboratorium.

A co do Twojej wizyty to normalnie jak po nitce do kłębka 😁 Wszystko się układa do upragnionego celu 🫶🏻
ja jak czekałam na wynik to prosilam żeby byl szybciej ze mi zależy na czasie i ze to. do in vitro, to same vabki z labolatorium dzwoniły jal juz był zeby odebrać. I byl szybciej niz zakładali na piczatku

oj tak, oby tak szło do końca 🥹 a wtedy pojde na pielgrzymkę do Częstochowy na kolanach chyba 🫣 Mam wrażenie ze to wszystko mi sie tylko śni 🥹 Dopiero marzyłam o jednym a juz wracamy po rodzeństwo. i to tak szybko wszystko się dzieje ze szok

Zapoczatkowalam kalendarz, moze ktoś dolaczy jeszcze 🤞🤞🤞
Hej :) ja mam zaplanowana wizytę na 17.03, lekarz powiedział już że nas zakwalifikuje, to mój prowadzący lekarz od lat, dzięki niemu mam już jedna core - udało się po ponad 2 latach walki (ostatni cykl przed in vitro wtedy) Jedynie że nagle mi wystrzeliło TSH i decydujące będą badania k
TSH 16.03 czy ruszamy dalej.

reklama
Hej dziewczyny☀️🌸, jestem pod dwóch punkcjach i jednym nieudanym transferze. W tym cyklu organizm chyba już ze zmęczenia płata figla, bo od 13 dnia cyklu miałam trzy dni krwawienie, a dzis na wizycie dowiedziałam się, że to nie był okres, a owulacji jeszcze nie było (dziś 17 dc) , więc paski, paski i wizyta znowu w sobotę. Ktoś może miał takie dziwne krwawienia ?

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry