Justin87
Fanka BB :)
Miło z jego strony.Napisał w całej swojej wylewności ze przyrosty prawidłowe![]()
Super, że się udało ale w końcu on wie jak się robi dzieci.
Ostatnia edycja:
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
Miło z jego strony.Napisał w całej swojej wylewności ze przyrosty prawidłowe![]()
aaaaaa...SHAGGY chodzi mi o wyniki z krwi a nie zalecenia![]()
Ja bym zostawiła takie. Nowe sie nie naprodukuja a starsze beda działać. Tak mialam przy drugiej punkcji.Dziewczynki, bardzo intymne pytanie... W niedzielę mam punkcje. Miała być poniedziałek wtorek. Jest w niedzielę. Estradiol 5800.. Dziś muszę przyjść ovitrelle o północy.
Teraz pytanie dot mojego plemnikodawcy. Od tygodnia absencja, bo mi się nie Chcialo, te jajka rosły, tu bolało tam bolało. I teraz...
Dzis działać z mężem , czy zostawić tygodniowe nasienie do punkcji. Ale mnie lekarz zaskoczył...
Hoope 1.5 dnia trochę mało. Chyba bym zostawiła. U mnie w klinice kazali 3 dni. Nie martw się.Dzięki Aneta [emoji14] wiem że musi dać upust emocjom. Tylko czy 1.5 dnia wystarcza mu na zgromadzenie armii?
Ja właśnie w trakcie zawsze doatalawam a teraz dupa blada nie ma nic czystoJa okresu zawsze dostaje dopiero 4-5 dni po odstawieniu progesteronu. Nigdy nie dostałam w trakcie brania.
Eh... te bladziochy i biele demotywująca, kiedyś tez robiłam jako doświadczenie naukowe... niby.oj chciałabym, chciaładziś bladzioch znów, czekam na biel, żeby robić betę - chcę być pewna, że nie ma już zastrzyku we mnie zanim zrobię betę...
A jak u was z nasieniem? Nie jest ze jakieś nieliczne plemniki czy coś w tym stylu?Dziewczynki, bardzo intymne pytanie... W niedzielę mam punkcje. Miała być poniedziałek wtorek. Jest w niedzielę. Estradiol 5800.. Dziś muszę przyjść ovitrelle o północy.
Teraz pytanie dot mojego plemnikodawcy. Od tygodnia absencja, bo mi się nie Chcialo, te jajka rosły, tu bolało tam bolało. I teraz...
Dzis działać z mężem , czy zostawić tygodniowe nasienie do punkcji. Ale mnie lekarz zaskoczył...