reklama

In vitro 2024 - refundacja

reklama
nie mam pojecia... ale mam mega dola, w zeszły wtorek jak bylam na wizycie to juz było po owulacji, endo 1,16 wiec powinna juz być... bienwiem o co chodzi... seriooo. organizm plata figla
Nooo niestety tak bywa czasem;( niestety nie mamy na to wpływu:( ale moze lada dzien sie pojawi. Jak dobrze pamiętam to czekasz na okres i zaczynasz stymulacje?

Transfer z synkiem miałam we wtorek, moze to znak ze musi mi się przesunąć zeby tez kolejny był we wtorek i byl udany? 🤔 nie wiem... juz trace siły... pozostalo mi cierpliwie czekać na to co przyniesie dzien

Dziewczyny bo mam rozkminę.
W przyszłym tygodniu idę na badania prenatalne pierwsze a przyjmuje accofil.
Accofil mam przyjmować do 12 tygodnia i stop.
Czy ten accofil będzie miał wpływ na wyniki PAPPA?
Kojarzę że @penguinlicious że ty miałaś.
Tak, ja też brałam do końca 12 tygodnia, ale nie dostałam żadnej informacji, że to może mieć jakikolwiek wpływ na wyniki PAPP-A. Nawet nie pomyślałam, że może mieć, więc też nie pytałam. Ale moja lekarka prowadząca wiedziała, że biorę Accofil i też nie mówiła nic.

reklama
Tak, ja też brałam do końca 12 tygodnia, ale nie dostałam żadnej informacji, że to może mieć jakikolwiek wpływ na wyniki PAPP-A. Nawet nie pomyślałam, że może mieć, więc też nie pytałam. Ale moja lekarka prowadząca wiedziała, że biorę Accofil i też nie mówiła nic.
Aha czyli normalnie przyjmowałaś accofil. A jeśli mogę wiedzieć to kiedy robiłaś pierwsze prenatalne?
Już po zakończeniu accofilu czy jeszcze w trakcie brania?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry